Carte

1702 Groot-Bijgaarden
à Vendre
Description

* * *

Welkom in Ferentino! 

Ferentino staat voor stijlvol en ecologisch verantwoord wonen in het landelijke Dilbeek, op slechts een steenworp afstand van de bruisende hoofdstad. Ontdek de perfecte mix van comfortabel en luxueus wonen.

Met in totaal 20 appartementen, variërend van 1 tot 3 slaapkamers en een woonoppervlakte van 87m² tot 128m², biedt deze residentie voor elk wat wils. Elk appartement beschikt over een of meerdere terrassen en/of tuin, terwijl de 3 penthouses op de derde verdieping een mooi uitzicht bieden.
Ferentino is de ultieme keuze voor wie op zoek is naar meer dan alleen een ideale ligging. Het is de ultieme combinatie van vakmanschap op hoog niveau, moderne architectuur en prachtige buitenruimtes. Deze parel ligt verscholen in het begeerde groene landschap rondom Brussel. 
Wens je meer informatie? Neem contact op met nieuwbouwspecialist Deborah Coppens op 0472 72 73 70 of via deborah.coppens@living-stone.be

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 325.000
Général
Type
Appartement
Référence
3US9-BQDZA9U
Historique des prix
21 Feb 2024
€325.000 / Livingstone
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder