Carte

Edestraat 109-3

9450 Haaltert
à Vendre
1182 m² Vivre
2 Chambres
Description

Welkom in Residentie Hooglaere, een nieuw en modern appartementsgebouw genesteld in het hart van het serene Ede. Met zorgvuldige aandacht voor een rustgevende en verfijnde architecturale esthetiek, brengt dit nieuwbouwproject een gevoel van harmonie en schoonheid in zijn omgeving. De omringende groene ruimte geeft een extra toets van rust en natuurlijke elegantie.

Het luxueuze appartement dat zich bevindt op de eerste verdieping overschrijdt alle verwachtingen met zijn royale oppervlakte van 118 vierkante meter. Bij het binnenkomen, verwelkomt een privé inkomhal je naar een ruime leefomgeving, voorzien van een eet- en zithoek. Een open, volledig ingerichte keuken is perfect voor elke thuiskok, terwijl de aparte wasplaats bijdraagt aan het dagelijkse gemak. Het appartement beschikt ook over een aparte toiletruimte, een comfortabele badkamer en twee ruime slaapkamers.

Zuidgericht wonen betekent genieten van extra zonlicht, en daar draagt het riante terras van 17 vierkante meter graag aan bij. De optie tot het aankopen van een ondergrondse parkeerplaats of garagebox biedt extra comfort en veiligheid.

Wil je graag meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Laat je betoveren door deze woonparel in Ede, waar kwaliteit, comfort en esthetiek samenkomen in deze geweldige residentie Hooglaere. Let op: het EPB (EnergiePrestatie en Binnenklimaat) is nog in opmaak en het gebied is geklasseerd als overstromingsgevoelig. De prijs is exclusief BTW en kosten.

* * *

Edestraat 109-3 - 9450 Haaltert - Residentie Hooglaere is een nieuwbouwproject gelegen in het centrum van het rustige Ede. Bij de ontwikkeling van dit project werd er rekening gehouden met een rustgevende en verzorgde architecturale invulling: gebouwen en inplanting vormen een modern, harmonisch en esthetisch geheel, achteraan voorzien van een mooi stukje groen. Deze woonparel is voorzien van alle comfort en wordt afgewerkt met materialen van topkwaliteit. Dit prachtige appartement op de eerste verdieping van maar liefst 118m² bestaat uit een individuele inkomhal, een ruime leefruimte met eet- en zithoek, een open, ingerichte keuken, aparte wasplaats, apart toilet, een badkamer en 2 slaapkamers. Genieten kan je op het zuidgerichte terras van 17m². Mogelijkheid tot de aankoop van een ondergrondse parkeerplaats/garagebox. Wens je graag meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Aarzel niet ons te contacteren. ! (Vg-Wglk-Gmo-Gvkr-Gvv). EPB in opmaak. Gelegen in overstromingsgevoelig gebied. P-score: D - G-score: C (Prijs excl. BTW en kosten).

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 321.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2020
Zone habitable
1182 m2
Référence
UBUMOFY7SC1U
Code Agence
5910268
Historique des prix
19 Mar 2024
€321.000 / Optima
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder