Home à Vendre Appartement 9450 Haaltert
Hoogstraat 121-Bus-4
Carte

Hoogstraat 121-Bus-4

9450 Haaltert
à Vendre
2 Chambres
Description

Dit instapklare appartement, gesierd door een uitstekende locatie en directe toegang tot voorzieningen biedt bewoners het beste van comfort en gemak. Met de bushalte, bank en supermarkt op een steenworp afstand, en de apotheek, school, bakker, slager, station, andere supermarkten en de autostrade gemakkelijk bereikbaar, heeft deze woning een ideale ligging.

Het appartement zelf is een toonbeeld van moderne indeling met een hal compleet met vestiaire, een gastentoilet en een volledig ingerichte badkamer met toilet, lavabo en bad. De twee slaapkamers zijn ruim, waarvan één zelfs is uitgerust met een praktische inbouwkast. Daarnaast is er een berging met aansluiting voor een wasmachine, een uitgietbak en een ontkalker beschikbaar.

De lichtrijke leefruimte is een ware eyecatcher, uitgerust met een televisiekast en een prachtig uitzicht. Verder beschikt het appartement over een zonneterras- perfect om te ontspannen na een lange dag, en een volledig ingerichte open keuken met kwalitatieve toestellen en een eettafel. Een kelder en staanplaats zijn ook inbegrepen in de deal.

Het gebouw zelf biedt gemeenschappelijke voorzieningen zoals een fietsenberging en een ruimte voor vuilniscontainers. Als bonus is het appartement recent wit geverfd, voorzien van verlichtingsarmaturen in alle ruimtes en uitgerust met elektrische gordijnen en zonnewering in de leefruimte. Daarnaast is er net een nieuwe gascondensatiesketel geïnstalleerd. Een extra staanplaats kan aangekocht worden voor €10.000.

Beschikbaar bij de akte, dit appartement biedt comfort, functionaliteit en een gunstige locatie voor een moderne woonervaring. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging.

* * *

Hoogstraat 121-Bus-4 - 9450 Haaltert - Dit instapklare appartement biedt alle comfort en geniet van een uitstekende locatie met directe toegang tot voorzieningen zoals een bushalte, bank en supermarkt. Nabij bevinden zich ook een apotheek, school, bakker, slager, station en andere supermarkten, daarnaast is de autostrade ook gemakkelijk bereikbaar.

Indeling en voorzieningen
Het appartement omvat een hal met vestiaire, gastentoilet, badkamer met toilet, lavabo en bad, 2 slaapkamers waarvan 1 met een praktische inbouwkast, berging met aansluiting voor een wasmachine, uitgietbak en ontkalker, ruime lichtrijke leefruimte met televisiekast en prachtig uitzicht, zonneterras, volledig ingerichte open keuken met kwalitatieve toestellen (combi microgolfoven, combistoomoven, vaatwasser, ijskast, kookvuur en dampkap) en eettafel. Een kelder en staanplaats zijn inbegrepen.

Gemeenschappelijke voorzieningen
Het gebouw beschikt over een gemeenschappelijke fietsenberging en ruimte voor vuilniscontainers.

Extra troeven
Het appartement is recent wit geverfd, voorzien van verlichtingsarmaturen in alle ruimtes en van elektrische gordijnen en zonnewering in de leefruimte. Daarnaast is er net een nieuwe gascondensatiesketel geïnstalleerd. Achtergelegen staanplaats bij aan te kopen voor € 10.000,00

Dit appartement biedt comfort, functionaliteit en een gunstige locatie voor een moderne woonervaring. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging.

Beschikbaar: Bij de akte

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 318.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2006
Référence
I4U3ZPUR97LG
Code Agence
3696376
EPC
75 kWh/m2
EPC Valeur
A
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Bouw vergund
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
22 Mar 2024
€318.000 / Eximm Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder