Home à Vendre Appartement 5190 Ham-sur-Sambre
Rue Emile Vandervelde 1-4
Carte

Rue Emile Vandervelde 1-4

5190 Ham-sur-Sambre
à Vendre
130 m² Vivre
3 Chambres
Description

Ontdek dit ruime appartement in Ham-Sur-Sambre, aangeboden door Century 21 Immo Demeuse. Met een indrukwekkende woonoppervlakte van bijna 130 m² - ondergebracht in een onlangs gerenoveerd residentieel complex - is dit vastgoed de perfecte kans voor de moderne ontdekkingsreiziger.

Het appartement verwelkomt u met drie comfortabele slaapkamers, een royale woonkamer van zo'n 60 m² en een prachtig terras dat uitkijkt op de binnenplaats van het gebouw.

Recente renovaties aan de woning, waaronder de doucheruimte en keuken, gecombineerd met een stijlvolle afwerking dragen bij aan het hedendaagse gevoel van dit appartement. Gemoedsrust komt eveneens in de vorm van conforme elektriciteit (geldig tot 2042) en een gunstig energieprestatiecertificaat (PEB C).

Dankzij een laag kadastraal inkomen kan men mogelijk ook een vermindering van de registratierechten aanvragen. Of je nu een investeerder bent of een nieuwe koper, dit appartement is de ideale keuze!

Neem contact met ons op via 081 311 511 om meer te weten te komen of om een bezichtiging te plannen. Deze aanbieding is onder voorbehoud van goedkeuring door de eigenaar.

* * *

Rue Emile Vandervelde 1-4 - 5190 Ham-sur-Sambre - HAM-SUR-SAMBRE

Century 21 Immo Demeuse biedt dit ruime appartement aan met bijna 130 m² woonoppervlakte in een onlangs gerenoveerde residentie.

Het appartement heeft 3 slaapkamers, een grote woonkamer van ongeveer 60 m² en een terras op de binnenplaats van het gebouw.

De woning heeft een aantal belangrijke troeven: recente renovaties (doucheruimte, keuken, enz.) met aantrekkelijke afwerkingen, conforme elektriciteit (2042), een goed PEB (C) en een laag kadastraal inkomen waardoor je een vermindering van de registratierechten kunt aanvragen.

Dus of je nu wilt investeren of voor het eerst wilt kopen, dit is de flat voor jou!

Bel ons op 081 311 511 voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen.
Aanbieding onder voorbehoud van toestemming van de eigenaar.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 165.000
Général
Type
Appartement
Zone habitable
130 m2
Référence
SB4KBIB16D1I
Code Agence
205-19980
Historique des prix
23 Mar 2024
€165.000 / C21 Immo Demeuse
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder