Carte

Onderstraat 213

3730 Hoeselt
à Vendre
162 m² Vivre
2201 m² Terrain
2 Chambres
Description

Gelegen in het rustige, landelijke Werm, een deelgemeente van Hoeselt, vind je dit ruime duplexappartement in de Onderstraat. Op slechts vijf minuten rijden van zowel het stadscentrum van Hoeselt als dat van Tongeren biedt deze locatie het perfecte evenwicht tussen rust en bereikbaarheid.

Het appartement bevindt zich in een gerenoveerde hoeve uit 1844 die naadloos is geïntegreerd in een residentieel gebouw uit 1999. De authentieke gevels en de sierlijke tuin zorgen voor een stijlvolle uitstraling, die ook binnenin terug te vinden is. Dankzij de unieke situering in het gebouw biedt dit appartement het comfort en de privacy van een vrijstaande woning, met ramen rondom voor een aangename lichtinval en weinig last van buren.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime inkomhal met apart toilet en voldoende ruimte voor een vestiaire. De ruime L-vormige woonkamer straalt met een lichte massieve parketvloer, ingebouwde kasten van hoge kwaliteit en een elegante smeedijzeren trap. Het privé-dakterras van maar liefst 35 vierkante meter is toegankelijk vanuit de woonkamer en zorgt voor een extra buitenruimte. De keuken heeft voldoende ruimte voor een eettafel en wordt aangevuld met een handige berging en technische ruimte.

Het nachtgedeelte op de tweede verdieping bestaat uit twee ruime slaapkamers, waarvan één met ingebouwde kleerkasten, en een badkamer met toilet, douche en meubel. Een kelderberging en afsluitbare garage zijn inbegrepen in de prijs.

Met een EPC van 305 kWh/m² per jaar is dit pand niet onderhevig aan renovatieverplichtingen. Het wordt verwarmd met aardgas (installatie uit 2011) en de elektriciteit is conform het keuringsverslag AREI.

Of je nu op zoek bent naar een ruim appartement om zelf te betrekken of een beleggingsobject voor de verhuurmarkt, dit stijlvolle duplexappartement zal ongetwijfeld de aandacht trekken.

* * *

Onderstraat 213 - 3730 Hoeselt - Dit ruim duplexappartement met een bewoonbare oppervlakte van 162 m² is gelegen op de eerste en tweede verdieping langs de Onderstraat ter hoogte van nummer 21, in het landelijke en rustige Werm, deelgemeente van Hoeselt. Na aan vijftal minuutjes rijden treft men zowel het centrum van Hoeselt als dat van Tongeren.

Het gedeelte van het gebouw waarin dit appartement zich bevindt, is een behouden hoeve daterende van 1844, zeer geslaagd mee geïntegreerd in de bouw van deze residentie, daterende van 1999. De authenticiteit van de gevels, samen met de netjes onderhouden siertuin geven het gebouw een stijlvolle uitstraling, welke uitstraling terug te vinden is in de mooie afwerking binnenin.
Het comfort van dit appartement is - gezien de situering in het gebouw - in feite bijna vergelijkbaar met het comfort en de privacy van een woning in open bebouwing, met ramen rondom. Dit zorgt voor een aangename lichtinval enerzijds en beperkt hinder van buren anderzijds, gezien dit appartement enkel grenst aan de ondergelegen appartementen.

De indeling is als volgt:
inkom met toilet en ruimte voor vestiaire, ruime woonkamer in L-vorm met lichte massieve parketvloer, ingebouwde wandkasten van zeer degelijke kwaliteit en trap met sierlijke smeedijzeren leuning, welke elementen allen zorgen voor een zeer degelijke en stijlvolle indruk. Vanuit de woonkamer heeft men toegang tot het bijzonder ruime privatieve dakterras (35 m²). Ruime keuken met voldoende plaats voor een eettafel, handige aanpalende bergingrumte met technische ruimte en voorzieningen.
Via de open trap men de nachthal die leidt naar een eerste bijzonder ruime slaapkamer (32,5 m²), de tweede slaapkamer (28 m²) met netjes ingebouwde dressingkasten en de badkamer met toilet, douche en meubel.

Inbegrepen in de prijs zijn de kelderberging en de afsluitbare garage.

enkele technische kenmerken:
- EPC: 305 kWh/m² pj. - bijgevolg is dit eigendom niet onderhevig aan de renovatieplicht.
- CV op aardgas (2011)
- elektriciteit conform met keuringsverslag conform AREI

Zeker mooi aanbod voor wie op zoek is naar een ruim appartement met een unieke uitstraling en zeer ruim terras om snel zelf te bewonen zonder dat nog kosten moeten worden gemaakt, anderzijds interessant aanbod om aan te bieden op de verhuurmarkt, waar dit eigendom zeker de nodige aandacht zal krijgen van een groot aantal kandidaat-huurders.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 275.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1999
Terrain
2201 m2
Zone habitable
162 m2
Référence
IGCGG6L01-A9
Code Agence
Onderstraat 21B3
EPC Certificat
20220126-0002526957-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
n/a
Historique des prix
21 Mar 2024
€275.000 / Immokantoor Goffin
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder