Home Appartement 3220 Holsbeek
Kortrijksebaan 57-101
Carte

Kortrijksebaan 57-101

3220 Holsbeek
135 m² Vivre
2 Chambres
€469.000
Description

Betreed dit prachtige duplex appartement in een vierkantshoeve vol geschiedenis en modern charisma. Dit woning, gebouwd in 2019, biedt je een perfecte mix van hedendaagse voorzieningen en historische charme. De strategische ligging dichtbij de E314 en diverse faciliteiten maakt het extra aantrekkelijk.

Dankzij de royale woonoppervlakte van 135m² verdeeld over twee verdiepingen, geniet je van een ruim en licht interieur met een veelzijdige indeling Hier vind je onder andere een uitnodigende zitruimte, een gezellige eetplaats en een volledig uitgeruste keuken met kookeiland. Geniet elke dag van het prachtige uitzicht op de weilanden vanuit je huis of op je zuid georiënteerde terras.

De bovenverdieping beschikt over twee slaapkamers en een stijlvolle badkamer met inloopdouche en ontspannend bad. Daarnaast is er een ruime wasplaats/berging en twee gastentoiletten.

Bij de woonst is ook een ondergrondse parkeerplaats inbegrepen. Bezoekers hebben ook voldoende parkeermogelijkheden, wat het dagelijks leven nog gemakkelijker maakt.

Ervaar zelf de vreugde van wonen in dit unieke stukje geschiedenis, omringd door prachtige natuur. Neem vandaag nog contact op met onze makelaar Jacky via 0495 534 649 of Jacky@connect-immo.be.

Dit energiezuinige appartement heeft een EPC Bouw rating van 128 kWh/m² en behaalt Label B. Wg-Lwag-Gdv-Gvv-Gvkr.

* * *

Kortrijksebaan 57-101 - 3220 Holsbeek - Charmant duplex appartement met uniek verzicht - EPC Label B !! 

Welkom in dit prachtige duplex appartement, gelegen in een unieke vierkantshoeve met een rijke geschiedenis en hedendaagse allure. Een perfecte combinatie van moderne voorzieningen en historische charme. Uiterst gunstige strategische ligging: faciliteiten in de nabijheid, E314...

Het appartement' bj 2019 heeft een bewoonbare oppervlakte van 135m² en bestaat uit twee verdiepen. Opvallend bij het betreden van het appartement is de lichtrijkheid en de veelzijdige indeling. Zo is het pand voorzien van een uitnodigende zitruimte, een gezellige eetplaats en een volledige uitgeruste keuken met kookeiland. Kortom, het is er dagelijks genieten en dit met een prachtig uitzicht op de achterliggende weilanden. Bijkomend brengt het Zuid gerichte terras aangenaam vertoeven naar een hoger niveau. 

De eerste verdieping omvat twee slaapkamers. Ook is er een stijlvolle moderne badkamer met inloopdouche en een ontspannend bad. Een ruime wasplaats/ berging en twee gastentoiletten vervolledigen het plaatje. 

Inbegrepen in de vraagprijs is de ondergrondse parkeerplaats. Ook voor bezoekers zijn er autostaanplaatsen beschikbaar wat het dagelijks leven makkelijk maakt. 

Ontdek het plezier van wonen in dit unieke stukje geschiedenis, omgeven door prachtige natuur. Maak vandaag nog uw afspraak met onze Vastgoedmakelaar Jacky op 0495 534 649 of Jacky@connect-immo.be 

EPC Bouw: 128 kWh/m - Label B
Wg-Lwag-Gdv-Gvv-Gvkr

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 469.000
Général
Type
Appartement
Zone habitable
135 m2
Référence
IMHZAJM9HHDD
Code Agence
793-5886091
Historique des prix
29 Feb 2024
€469.000 / C21 Connect
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder