Home à Vendre Appartement 3220 Holsbeek
Gebr. Van Tiltstraat 10-B
Carte

Gebr. Van Tiltstraat 10-B

3220 Holsbeek
à Vendre
69 m² Vivre
1 Chambres
Description

Met dit instapklare appartement in Holsbeek, perfect gesitueerd nabij scholen, winkels en het openbaar vervoer, bieden we u de ideale woonlocatie aan. Met de E314 op- en afrit vlakbij, geniet u van een vlotte bereikbaarheid zonder compromis op rust en comfort.

Bij het binnenstappen van dit lichtrijke appartement wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal die verder leidt naar een apart toilet en praktische berging. De heart of the home naast de inkomhal - een stralende, lichtdoorlatende leefruimte - is voorzien van een integrale keukenhoek waar het aangenaam vertoeven is. De slaapkamer met bijhorende dressing biedt genoeg ruimte voor creatieve invulling. Transformeer uw dressing bijvoorbeeld in een kantoorruimte als dat meer bij uw levensstijl past!

Aan de achterzijde van het gebouw zorgt een privatieve garagebox voor extra comfort en veiligheid. U zult geen renovatiewerkzaamheden hoeven uit te voeren; het appartement is volledig asbestvrij en de elektriciteitswerken zijn volledig conform de huidige normen (EPC-score D).

Bent u dus op zoek naar een instapklaar appartement in Holsbeek, dan staat Jan Schrijvers klaar om u rond te leiden. Neem contact op via 0495 18 95 81 of mail naar janschrijvers@immojanstas.be.

Meer informatie zoals het EPC, bodemattest en elektriciteitsattest kan je hieronder downloaden. Maak van deze kans gebruik om op een toplocatie te wonen!

* * *

Gebr. Van Tiltstraat 10-B - 3220 Holsbeek - Dit instapklaar appartement is gelegen te Holsbeek nabij scholen, winkels, het openbaar vervoer en de op- en afrit van de E314.

Het appartement omvat een inkomhal met afzonderlijk toilet en berging, een lichtvolle leefruimte met aanpalende keukenhoek en een slaapkamer met aanpalende dressing. (kan ook als bureaukamer gebruikt worden)

Achteraan het gebouw is er nog een privatieve garagebox. Verder is het appartement asbestvrij en heeft het een conforme elektriciteit. Er is geen renovatieverplichting ! (Epc-score D)

Bent u bijgevolg op zoek naar een instapklaar appartement dan kan u voor een bezoek contact opnemen met Jan Schrijvers via 0495 18 95 81 of janschrijvers@immojanstas.be.

Bijkomende info (EPC, bodemattest, elektriciteitsattest, enz...) kan U hier downloaden ↓

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 217.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1994
Zone habitable
69 m2
Référence
JWR339Q62CN6
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Bouw vergund
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet overstromingsgevoelig
Historique des prix
22 Mar 2024
€217.000 / Immo Jan Stas
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder