Carte

Zepstraat 2-201

2811 Hombeek
à Vendre
135 m² Vivre
2 Chambres
Description

Ontdek dit prachtige, lichte dakappartement te koop in Hombeek. Met een perfecte combinatie van ruimte en natuurlijk licht, vormt dit appartement de ideale basis voor jouw toekomstige thuis.

De zeer ruime en lichte leefruimte gaat hand in hand met twee gezellig ruime slaapkamers en een badkamer. Daarnaast zijn de vier terrassen de perfecte plekken om te ontspannen en te genieten van het unieke uitzicht op het groen.

Dit appartement komt ook met een binnen- en buitenparkeerplaats, dus parkeerproblemen behoren tot het verleden! Bovendien profiteer je van de centrale ligging van dit appartement in Hombeek. Alle nodige voorzieningen, zoals winkels, scholen en openbaar vervoer, liggen binnen handbereik.

In praktische zin is het goed om te weten dat het appartement momenteel verhuurd is, maar het kan na akte worden opgezegd met een maximale termijn van 6 maanden (mits eigen bewoning). Het heeft een EPC-label C, de elektriciteit is conform en het is asbestvrij. Ook zijn de algemene lasten laag.

Als je op zoek bent naar een unieke woonervaring in Hombeek, twijfel dan niet langer en maak snel een afspraak voor een bezichtiging van dit aantrekkelijke dakappartement. Neem contact met ons op via 015 68 26 08 of info@imperiavastgoed.be. Wacht niet langer en ontdek jouw droomappartement vandaag nog!

* * *

Zepstraat 2-201 - 2811 Hombeek - Prachtig dakappartement te koop centraal gelegen in Hombeek! 

Dit lichtrijk dakappartement is de perfecte mix van ruimte en natuurlijk licht.
Met een zeer ruime en lichtrijke leefruimte, 2 gezellige ruime slaapkamers en één badkamer vormt dit appartement de basis voor uw toekomstige thuis! De vier terrassen zijn perfect voor ontspannende momenten. Een uniek uitzicht op het groen krijgt u er gratis bij! 
Over een parkeerplaats hoeft u zich alvast geen zorgen te maken, dit appartement wordt compleet met zowel één buiten - als binnen staanplaats aangeboden. 

De centrale ligging van dit appartement zorgt ervoor dat je alle nodige voorzieningen binnen handbereik hebt, zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. 

Praktisch: 
- Het appartement is momenteel verhuurd, opzeg kan na akte, max. termijn 6 maanden (mits eigen bewoning)
- EPC label C 
- Elektriciteit conform 
- Asbestvrij 
- Lage algemene lasten

Ben jij op zoek naar een unieke woonervaring in Hombeek? Aarzel dan niet en maak snel een afspraak voor een bezichtiging aan dit leuk dakappartement! U kan ons contacteren via 015 68 26 08 of info@imperiavastgoed.be Heb je interesse? Maak dan nu een afspraak 015 68 26 08 Facebook Twitter Whatsapp

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 339.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1996
Zone habitable
135 m2
Référence
9TDYAA4ANSBK
Code Agence
5917881
EPC
299 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
3110885
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
23 Mar 2024
€339.000 / Imperia Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder