Carte

Kerkstraat 37

8650 Houthulst
à Vendre
Description

Dit ruime handelspand, centraal gelegen in Houthulst, biedt een uitzonderlijke investeringsmogelijkheid. Het pand is uniek, aangezien het ook toegang biedt tot een apart appartement. Bijzonder interessant is de optie tot ontwikkeling van 8 tot 10 nieuwbouwappartementen plus garages, onder voorbehoud van gemeentelijke goedkeuring.

Het handelspand bestaat uit een advieszone en infozone, een keuken, drie bureaus en een lokaal voor automaten. Ook is er een dubbele loketruimte aanwezig. Voor medewerkers zijn er aparte toiletten voor dames en heren. Extra opslagruimte bevindt zich in de droge kelder en de voute. Bovendien beschikt het pand over voldoende parkeerruimte.

Het aparte appartement heeft een gezellige living, een keuken, twee slaapkamers, een badkamer en een zolder. Dit is ideaal voor eigen woonst of verhuur.

Enkele van de grote pluspunten van dit pand zijn het ontbreken van renovatieplicht en een aparte ingang voor zowel het handelspand als het appartement. Bovendien is er ruime parking beschikbaar.

Het EPC-label voor het handelspand is C, wat aangeeft dat het redelijk energiezuinig is. Het appartement heeft een EPC van 324 kWh/m²/jaar met label D.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Alexander op het nummer 0490/19 15 03. Alle vastgoedinformatie is in aanvraag.

Kom en ontdek de mogelijkheden van dit handelspand in het centrum van Houthulst.

* * *

Kerkstraat 37 - 8650 Houthulst - Ruim handelspand met aparte ingang naar het appartement te koop in het centrum van Houthulst waarvoor GEEN RENOVATIEVERPLICHTING IS.

Mogelijkheid voor het bouwen van 8 a 10 nieuwbouwappartementen + garages maar dit na goedkeuring van de gemeente Houthulst.

Indeling handelspand: advieszone infozone keuken  3 bureaus lokaal automaten  2 x loketten  toiletten dames en heren droge kelder voute parking indeling appartement: living keuken  2 slaapkamers badkamer  zolder
TROEVEN: geen renovatieplicht  aparte ingang voor handelspand en appartement ruime parking
* Vastgoedinformatie in aanvraag.

EPC handelspand Label C
EPC appartement 324 kWh/m²/jaar en label D

Contacteer Alexander op 0490/19 15 03 voor meer informatie.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 437.000
Général
Type
Appartement
Référence
J-PXYE1DJ9I9
EPC
324 kWh/m2
EPC Valeur
D
EPC Certificat
20240113-0003106597-KNR-1 en 20210421-0002384799-RES-2
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Bouw vergund
Convocation émise
Niet ingegeven
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Niet ingegeven
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet overstromingsgevoelig
Historique des prix
13 Feb 2024
€437.000 / Vastgoed Lesire
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder