Home à Vendre Appartement 8900 Ieper
Basculestraat 38-2-8
Carte

Basculestraat 38-2-8

8900 Ieper
à Vendre
120 m² Vivre
187 m² Terrain
3 Chambres
Description

Gelegen in het hart van de historische stad Ieper, presenteert zich dit verbluffende luxe hoekappartement in het nieuwbouwcomplex "INFINITY". Met een indrukwekkende 120m² aan bewoonbare oppervlakte en een totale grondoppervlakte van 187m² biedt deze woning voldoende ruimte voor comfortabel wonen.

Een virtuele tour van dit prachtig appartement is beschikbaar op https://youtube.com/embed/ZXXATn3pCOY. Een kijkje nemen brengt je in een wereld van moderne elegantie, met drie ruime slaapkamers die ideaal zijn voor zowel gezinnen als zij die gewoon genieten van extra ruimte. Het gemak wordt nog verder vergroot door de aanwezigheid van twee badkamers, wat zorgt voor een vlotte dagelijkse routine.

Eén van de meest indrukwekkende aspecten van dit appartement is ongetwijfeld het uitgestrekte terras van 67m². Profiteer van zonnige dagen in de gezellige ontbijthoek of geniet gewoon van het schilderachtige uitzicht dat dit zonovergoten terras te bieden heeft.

Het nieuwe gebouw straalt moderniteit uit en combineert dit vakkundig met comfort en luxe, waardoor een heerlijke levensstijl gecreëerd wordt. En voor wie een extra dimensie wil toevoegen aan hun luxe leven, is er de mogelijkheid om een garage of parkeerplaats aan te kopen.

Kortom, dit hoekappartement in Ieper biedt een ongeëvenaarde levensstijl, vol modern comfort, ruime kamers en een prachtig terras. Het is de perfecte plek om elke dag thuis te komen.

* * *

Basculestraat 38-2-8 - 8900 Ieper - LUXE HOEKAPPARTEMENT (120M²) MET 3 SLPKS, 2 BADKAMERS EN GROOT TERRAS (67M²) Dit prachtige hoekappartement bevindt zich in nieuwbouwcomplex "INFINITY" gelegen nabij het hart van de historische stad Ieper.

ONTDEK HET APPARTEMENT VIA: https://youtube.com/embed/ZXXATn3pCOY

Het appartement beschikt over drie slaapkamers, wat ideaal is voor een gezin of voor mensen die graag wat extra ruimte hebben. Daarnaast zijn er ook twee badkamers, wat zorgt voor extra comfort en gemak.

Een van de grootste troeven van dit appartement is het prachtige terras, dat een prachtig uitzicht biedt op de omgeving. De oriëntatie van het terras is zongericht met een leuke ontbijthoek.

Het gebouw waarin het appartement zich bevindt, is gloednieuw. Het grondoppervlak bedraagt 187m² en het bewoonbare oppervlakte van 120m² wat betekent dat er voldoende ruimte is om comfortabel te kunnen leven.

Kortom, dit appartement biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabele en luxueuze levensstijl in het prachtige Ieper. Met zijn moderne voorzieningen, ruime kamers en prachtig terras, is dit de perfecte plek om thuis te komen.

Extra: mogelijkheid om een garage of standplaats aan te kopen

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 479.000
Général
Type
Appartement
Terrain
187 m2
Zone habitable
120 m2
Référence
9VKVL98FWLB3
Code Agence
6755410
EPC Certificat
EPB IN OPMAAK
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
18 Mar 2024
€479.000 / Partners in Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder