Home Appartement 1050 Ixelles
Boulevard Général Jacques - Generaal Jacqueslaan 42
Carte

Boulevard Général Jacques - Generaal Jacqueslaan 42

1050 Ixelles
110 m² Vivre
2 Chambres
€352.000
Description

Dit ruime appartement, ideaal gelegen met uitzicht op het val de la cambre, is een prachtige woning die nu beschikbaar is. Het appartement heeft 2 slaapkamers aan de achterzijde van het gebouw, en biedt een rustige en serene sfeer. Bovendien is er een kantoorruimte of een derde slaapkamer, afgescheiden door een slim geplaatste muur voor extra privacy.

De keuken is volledig uitgerust, met alle nodige voorzieningen voor uw gemak. Daarnaast is er ook een aparte wasruimte en een douche kamer met toilet, plus een extra apart toilet voor uw comfort.

Achteraan het gebouw vind je een charmant terras, perfect om te relaxen of te genieten van een kopje koffie in de ochtend. De maandelijkse kosten zijn ongeveer €280, waarbij verwarming en water inbegrepen zijn. Dit zorgt voor gemoedsrust, omdat je je geen zorgen hoeft te maken over extra kosten.

Het gebouw is in 2017 gerenoveerd, waardoor je kunt rekenen op moderne voorzieningen en functies. Op dit moment wordt het appartement verhuurd voor €1.250 per maand, exclusief kosten. Dit is dus een fantastische kans om te investeren in een eigendom op een toplocatie.

Ontdek deze woning vandaag nog en ervaar het comfort en de luxe die het te bieden heeft.

* * *

Boulevard Général Jacques - Generaal Jacqueslaan 42 - 1050 Ixelles - spacieux appartement 2 chambres a l'arrière donnant sur le val de la cambre, salon divisé par une paroi séparent un bureau ou une 3e chambre, cuisine equipé, buanderie, salle de douche avec wc et 2 e wc séparé. terrasse a l'arrière du bâtiment. charges +_ 280 euro/mois chauffage et eau compris. rénovation en 2017. loué actuellement 1250,- euro +charges.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 352.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1969
Zone habitable
110 m2
Référence
MJ5HCGB-Z9PP
EPC
193 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
D
Historique des prix
28 Mar 2024
€352.000 / Particulier
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder