Carte

1050 Ixelles
150 m² Vivre
3 Chambres
€865.000
Description

Gelegen tussen Place Brugmann en Place du Châtelain vindt u dit prachtige vierkamer appartement van 150m² aan de Fernand Neuraystraat in Elsene. Niet alleen de uitstekende locatie, maar ook de nabijheid van winkels en het openbaar vervoer maakt dit een erg gegeerde woonplek. Het appartement zelf is bijzonder licht en ruim, met een stralende woonkamer, 3 slaapkamers en een Bulthaup-keuken die naadloos overloopt in de eetkamer en toegang biedt tot het terras. Het beschikt over een badkamer met toilet, een douchekamer en een extra apart toilet. Een kelder is inbegrepen voor extra opbergruimte. Gelegen op de tweede verdieping van een klein gebouw met lift en slechts 5 wooneenheden, zijn de vaste kosten hier minimaal. Kortom, een ideaal appartement voor wie op zoek is naar een combinatie van comfort, ruimte en een centrale ligging in Elsene.

* * *

Ixelles, rue Fernand Neuray, entre la place Brugmann et la place du Châtelain, à proximité des magasins et des transports en communs, magnifique appartement 4 pièces (3 chambres) de 150m² . Il est composé d’un lumineux séjour, d'une salle à manger avec cuisine américaine Bulthaup donnant accès à la terrasse, de 3 chambres, d’une salle de bain avec wc, d’une salle de douche et d’un wc séparé. Une cave complète ce bien. Il est situé au 2ème étage et l’immeuble est équipé d’un ascenseur. Petit immeuble de 5 unités avec peu de charges.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 865.000
Général
Type
Appartement
Zone habitable
150 m2
Référence
IK12P884VWFR
EPC Certificat
20170111-0000369502-01-1
Historique des prix
28 Mar 2024
€865.000 / Particulier
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder