Carte

1370 Jodoigne
à Vendre
225 m² Vivre
355 m² Terrain
4 Chambres
Prijs op aanvraag Simuler un prêt
Description

Dit prachtige huis beslaat vier verdiepingen en is perfect voor iedereen die op zoek is naar ruimte en comfort. De sous-sol van ongeveer 52 m² biedt voldoende opbergruimte in de vorm van een berging.

Op de begane grond, met een oppervlakte van ongeveer 82 m², bevindt zich een uitnodigend entree plus een apart toilet en garderobe. Het huis heeft ook een ruime eetkamer van 20 m², een volledig uitgeruste keuken en een royale woonkamer van 38m² met een houtkachel. Vanuit het woongedeelte heb je direct toegang tot het terras en de tuin, wat zorgt voor een heerlijke binnen-buiten connectie. Tevens is er buitenparkeerruimte beschikbaar.

Op de eerste verdieping, ook van ongeveer 82 m², bevindt zich een nachthal, drie slaapkamers (16 m², 17,5 m² en 16 m²) en een badkamer met een bad, douche, dubbele wastafel en toilet. Ook beschikt deze verdieping over een extra kamer die uitstekend dienst kan doen als kantoor of dressing.

De tweede verdieping heeft een oppervlakte van ongeveer 60 m² en herbergt een vierde slaapkamer met eigen badkamer uitgerust met een bad, douche en wastafel, plus ingebouwde kasten. Ook is er een extra opslagruimte aanwezig op deze verdieping.

Al met al is dit huis een perfecte keuze voor diegenen die houden van een ruimtelijk huis met veel comfort en gemakken.

* * *

** Sous-sol (± 52m²) : cave de rangement.

** Rez-de-chaussée (± 82m²) : hall d'entrée - w.c. séparés + vestiaire - salle à manger de ± 20m² - cuisine équipée - spacieux séjour de ± 38m² + poêle à bois donnant sur la terrasse et le jardin - parking extérieur.

** 1er étage (± 82m²) : hall de nuit - chambre 1 (± 16m²) - salle de bains (baignoire, douche, double lavabo et w.c.) - chambre 2 (± 17,5m²) - chambre 3 (± 16m²) - bureau/dressing.

** 2ème étage (± 60m² au sol) : chambre 4 avec salle de bains (baignoire, douche, lavabo) + placards intégrés - pièce de rangement.

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Général
Type
Appartement
Terrain
355 m2
Zone habitable
225 m2
Référence
MOSOK6RYB8LF
Code Agence
5913560
Historique des prix
15 Mar 2024
-- / Immo Regard
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder