Carte

3140 Keerbergen
74 m² Vivre
1 Chambres
€269.000
Description

Dit instapklare appartement met één ruime slaapkamer is ideaal gelegen in het centrum van Keerbergen. Aangezien het zich in een kleinschalig gebouw bevindt, zijn winkels, scholen en openbaar vervoer makkelijk te bereiken.

Het prachtig gerenoveerde appartement verwelkomt u met een ruime inkomhal. Deze hal, uitgerust met dubbele vestiairekast, leidt naar een gezellige leefruimte met aansluitend een nieuw geïnstalleerde open keuken. De keuken, die uitgerust is met alle hedendaagse toestellen, geeft de leefruimte op volle parket een huiselijk gevoel. Daarnaast heeft de leefruimte ook toegang tot een handige berging/wasruimte. Het appartement is voorzien van een ruime slaapkamer met ensuite badkamer, bestaande uit een douche en lavabomeubel.

Wat dit appartement echt speciaal maakt, zijn de hoogwaardige en duurzame materialen die gebruikt zijn tijdens de renovatie. Dit zorgt niet alleen voor een schitterende uitstraling, maar ook voor een eenvoudig onderhoud. Andere voordelen van dit appartement zijn de prachtige lichtinval, uitstekende ligging, conforme elektriciteit, nieuw geïnstalleerde keuken en airconditioning in de slaapkamer.

De combinatie van rust en moderne luxe, op zo'n gunstige locatie, maakt dit appartement de perfecte plek om te genieten van het leven. Het appartement is direct te verhuren, waardoor het een ideale investering is als opbrengsteigendom. Maar het is ook perfect geschikt als starterswoning.

Wij nodigen u van harte uit om dit unieke appartement te bezoeken en zelf te ervaren wat het te bieden heeft. Voor meer informatie, kunt u ons altijd vrijblijvend contacteren.

* * *

Instapklaar appartement met één ruime slaapkamer op een uitstekende locatie te centrum Keerbergen.

Dit prachtig gerenoveerd appartement is gelegen in een kleinschalig gebouw pal in het centrum van Keerbergen wat maakt dat winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik zijn.

Indeling appartement: ruime inkomhal/nachthal voorzien van dubbele vestiairekast, gezellige leefruimte met aansluitend nieuw geïnstalleerde open keuken voorzien van alle hedendaagse toestellen. Verder biedt de leefruimte op volle parket toegang tot een geriefelijke berging/wasruimte. Achterliggend treffen we de ruime slaapkamer met ensuite badkamer voorzien van douche en lavabomeubel.

Eyecatchers van dit leuke appartement zijn zeer zeker de hoogwaardige en duurzame materialen die zorgen voor een schitterende uitstraling alsook een vlot onderhoud, prachtige lichtinval, topligging, conforme elektriciteit, nieuw geïnstalleerde keuken, airco in slaapkamer,..

Kortom, dit geheel combineert rust en alle hedendaagse luxe op een zeer gunstige, locatie waar het puur genieten!

Een ideaal starters appartement of gunstige opbrengsteigendom dewelke onmiddellijk verhuurd kan worden.

Uw bezoek zal een unieke beleving zijn!

Aarzel niet ons te contacteren voor verdere vrijblijvende informatie.

Caractéristiques
Status: Il semble que cette annonce ne soit plus disponible.

Financier
Prix
€ 269.000
Revenu cadastral
€ 681
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1994
Zone habitable
74 m2
Référence
GFT-UGF6OX5M
Code Agence
2802
EPC
339 kWh/m2
EPC Valeur
D
EPC Certificat
20220406-0002579243-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Nee
Historique des prix
22 Mar 2024
€269.000 / Vebo Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder