Home à Vendre Appartement 3640 Kinrooi
Venlosesteenweg 158-1
Carte

Venlosesteenweg 158-1

3640 Kinrooi
à Vendre
74 m² Vivre
1 Chambres
Description

In de bruisende residentie 'Brouwershoes', gelegen in het hart van Geistingen, vind je dit charmante en toegankelijke appartement met één slaapkamer. De centrale ligging bij het stadscentrum maakt het wonen in dit hoogwaardige appartement uitstekend voor iedereen die dicht bij alle actie wil zijn.

Dit gelijkvloerse BEN-appartement is niet alleen gunstig gelegen, maar ook ontworpen met oog voor energiezuinigheid, met een voorzien E-peil van E30. Het is ruim ingericht en biedt de warmte van centrale verwarming via een gasgestookte vloerverwarming. De open keuken, volledig uitgerust en gebruiksklaar, draagt bij aan het gezellige gevoel van dit huis. Een aangenaam terras maakt dit appartement compleet, waardoor je kunt genieten van de buitenlucht zonder je woning te verlaten. Extra voordelen zijn een autostaanplaats in de kelder en een royale, afgesloten kelderberging.

Geistingen is een serene kerkdorp in de gemeente Kinrooi, ideaal gelegen op een steenworp afstand van de Nederlandse grens. Het is een rustige en vriendelijke plek voor zowel jonge gezinnen als ouderen, omgeven door diverse attracties. Geniet van de prachtige landschappen van het Dagstrand aan 'De Steenberg', Jachthaven 'De Spaanjerd', het Bastion en de Maasplassen, allemaal op een korte afstand van je voordeur.

Er zijn nog slechts enkele appartementen beschikbaar in residentie 'Brouwershoes'. Mis deze kans niet en koop vóór 15 april 2024 om te profiteren van een korting van €7.500,- incl. BTW op de verkoopprijs.

Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, een berging, een toilet, een badkamer met inloopdouche en een slaapkamer. Daarnaast is er een parkeerplaats en een kelderberging aanwezig. De totale aankoopprijs, inclusief 21% BTW, bedraagt €248.258,-, exclusief aansluitingskosten voor nutsvoorzieningen, erelonen en notariskosten.

* * *

Venlosesteenweg 158-1 - 3640 Kinrooi - In residentie 'Brouwershoes', op een centrale ligging vlakbij het centrum van Geistingen, bevindt zich dit toegankelijke appartement met 1 slaapkamer. Het gelijkvloers gelegen BEN-appartement is met een voorzien E-peil van E30 bovendien energiezuinig.
Het hoogwaardig afgewerkte appartement is ruim ingericht en voorzien van centrale verwarming d.m.v. vloerverwarming op gas, een volledig uitgeruste open keuken en een aangenaam terras. Een autostandplaats in de kelder en een ruime, afgesloten kelderberging zijn bovendien inbegrepen.
Geistingen is een kerkdorp dat we terugvinden in de gemeente Kinrooi, gelegen op een boogscheut van de Nederlandse grens, waar het rustig vertoeven is voor jong en oud, met tal van mogelijkheden in de buurt. Zo kan je in de directe omgeving genieten van enkele toeristische trekpleisters, zoals het Dagstrand aan ‘De Steenberg’, Jachthaven ‘De Spaanjerd’, het Bastion en de Maasplassen.

Er zijn nog slechts enkele appartementen beschikbaar in residentie 'Brouwershoes'. Wie bovendien aankoopt vóór 15 april 2024 geniet van een korting van € 7.500,- incl. BTW op de verkoopprijs.

INDELING

GELIJKVLOERS: inkomhal (± 3,6 m²) met laminaat, leefruimte met open keuken (± 42,5 m²) met laminaat en volledig ingericht met koelkast, combi-oven, keramische kookplaat, afzuigkap en spoelbak; berging (± 4,1 m²) met laminaat, toilet (± 1,5 m²) met laminaat, badkamer (± 7,7 m²) met tegelvloer en voorzien van inloopdouche, meubel met dubbele spoelbak en spiegel met verlichting; slaapkamer (± 13 m²) met laminaat en terras (± 19,7 m²).
KELDER: parkeerplaats nr. 8 en kelderberging nr. 1 (± 10,8 m²).

PRIJS:
Grondwaarde: € 52.000,-
Reg. rechten grondwaarde (12% RR): € 6.240,-

Contructiewaarde: € 157.040,-
BTW op constructiewaarde (21% BTW): € 31.886,-

TOTALE AANKOOPPRIJS (incl. 21% BTW): € 248.258,-

De geadverteerde verkoopprijzen zijn exclusief aansluitingskosten nutsvoorzieningen, erelonen, notariskosten, … .

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 209.040
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2021
Zone habitable
74 m2
Référence
J53SZPGFY4QS
Code Agence
5920327
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
nee
Autorisation de lotissement
nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
25 Mar 2024
€209.040 / Agence Beneca
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder