Carte

Krommedijk 53-328

8301 Knokke-Heist
à Vendre
40 m² Vivre
42 m² Terrain
1 Chambres
Description

Kom en ontdek dit charmante en onlangs gerenoveerde een-slaapkamerappartement in Duinbergen, dat een prachtig open uitzicht biedt over het meer. Vanaf het moment dat u binnenkomt, wordt u verwelkomd door een aangename leefruimte met open keuken, smaakvol ingericht om een warme en huiselijke sfeer te creëren. Uw comfort wordt gegarandeerd door een apart toilet bij de ingang en een gezellige slaapkamer voorzien van een moderne douchekamer.

Stap uit op uw eigen terras en geniet van een kopje koffie terwijl u uitkijkt over het rustgevende meerlandschap van Duinbergen. Het is echt de perfecte plek om te ontspannen na een lange dag.

Bovendien profiteert u van de extra voorzieningen die deze woning te bieden heeft. Voor de sportievelingen is er een gemeenschappelijk binnenzwembad beschikbaar en u hoeft zich geen zorgen te maken over het opbergen van uw fiets, want er is een gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig.

Dompel uzelf onder in de schoonheid van het leven aan het meer in dit verbluffend gerenoveerde appartement in Duinbergen. Een idyllisch toevluchtsoord dat wacht om ontdekt te worden.

* * *

Krommedijk 53-328 - 8301 Knokke-Heist - Gezellig, gerenoveerd 1 slaapkamerappartement met prachtig open zicht over het meer in Duinbergen.

Indeling: inkom met apart toilet, aangename leefruimte met open keuken, terras met prachtig open zicht over het meer te Duinbergen. Aparte slaapkamer met douchekamer.

Gemeenschappelijk binnenzwembad en gemeenschappelijke fietsenberging.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 265.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1974
Terrain
42 m2
Zone habitable
40 m2
Référence
B0A8MFJSEKHJ
Code Agence
laggtuk
EPC Certificat
875421
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
23 Mar 2024
€265.000 / Liv Immo
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder