Carte

8300 Knokke-Zoute
à Vendre
71 m² Vivre
3 Chambres
Description

Gelegen tussen het Lichttoren en het Vanbunnenplein, op de centrale Kustlaan, vind je dit volledig gerenoveerde appartement met zuidgericht terras. Je wordt onmiddellijk verwelkomd door een inkomhal uitgerust met een gastentoilet en vestiaire. Hier vloeit je blik over naar de lichtrijke woonkamer die je leidt naar het zonnige terras op het zuiden.

De woning is voorzien van een volledig ingerichte open keuken die elk hedendaags comfort biedt, inclusief een luxe wijnkoelkast, perfect voor de wijnliefhebbers onder ons. Er is ook een gezellige eethoek om van heerlijke maaltijden te genieten.

Het appartement heeft twee volwaardige slaapkamers, beide voorzien van ingebouwde kasten. Eén van de slaapkamers heeft zelfs een douchekamer aan. Daarnaast is er nog een aparte douchekamer en een derde slaapkamer voorzien van stapelbedden. Ideaal voor gezinnen of als logeerkamer voor bezoek.

Het beste van alles: dit appartement wordt gemeubileerd verkocht. Dus of je nu op zoek bent naar een nieuw thuis of een vakantieverblijf aan onze prachtige kust, dit appartement is instapklaar en wacht op jou. Geniet van het comfort van het stadsleven in deze perfect gelegen woning.

* * *

Volledig gerenoveerd appartement met zuidgericht terras heel centraal gelegen op de Kustlaan, tussen het Lichttoren en het Vanbunnenplein. Indeling: Inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Lichtrijke woonkamer die uitgeeft op het zuid georiënteerd terras. Volledig ingerichte open keuken voorzien van alle hedendaagse comfort met onder andere wijnfrigo. Gezellige eethoek. 2 volwaardige slaapkamers met ingemaakte kasten waarvan 1 slaapkamer met aansluitend douchekamer. 2de slaapkamer. Aparte douchekamer. Derde slaapkamer met stapelbedjes. Het appartement wordt gemeubileerd verkocht.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 840.000
Général
Type
Appartement
Zone habitable
71 m2
Référence
HG8KAF82TWQD
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
25 Mar 2024
€840.000 / Knokke Real Estate
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder