Carte

8300 Knokke-Zoute
à Vendre
164 m² Vivre
170 m² Terrain
4 Chambres
€2.775.000
Simuler un prêt
Description

Dit prachtig gerenoveerde hoekappartement is gelegen op een toplocatie met een adembenemend uitzicht op de Approach Golf in het Zoute. Vanuit deze plek wandelt u eenvoudig naar het strand, de zee en diverse winkels.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime inkomhal, voorzien van een gastentoilet en vestiaire. De lichte leefruimte, met een salon en eetplaats, geniet van een overvloed aan natuurlijk licht dankzij de hoge plafonds en biedt toegang tot een ruim zuidgericht terras. Hier kunt u genieten van open zichten op de Approachgolf.

De woning bezit een volledig ingerichte keuken uitgerust met V-Zug apparatuur en een gezellige ontbijthoek. Daarnaast is er een berging beschikbaar met aansluitingen voor een wasmachine en droogkast.

Het appartement heeft twee slaapkamers op het gelijkvloers, elk voorzien van een douchekamer. De eerste slaapkamer heeft tevens toegang tot een terras. De tweede kamer doet momenteel dienst als dressing.

Op het bovenste verdiep vindt u een derde slaapkamer met een eigen dressing en badkamer inclusief dubbele lavabo, bad en douche. Er is ook een apart toilet aanwezig. Deze verdieping biedt nog ruimte voor een bureau of een eventuele vierde slaapkamer.

Als extra is er de mogelijkheid tot het aankopen van een dubbele garagebox en een parkeerplaats binnen de residentie. Deze woning combineert luxe, gemak en een fantastische locatie in het Zoute voor een ultiem wooncomfort.

* * *

Prachtig gerenoveerd hoekappartement met fantastisch open zicht op de Approach Golf in het Zoute, op wandelafstand van de zee, het strand en de winkels. Indeling: Inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Leefruimte met salon en eetplaats, genietend van een mooie lichtinval dankzij de plafondhoogte en toegang tot het ruim zuidgericht terras met open zichten op de Approachgolf. Volledig ingerichte keuken met V-Zug apparatuur en ontbijthoek. Berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Slaapkamer met terras en aansluitende douchekamer. Slaapkamer 2 met douchekamer (op het ogenblik ingericht als dressing). Op het verdiep: 3de slaapkamer met dressing en badkamer (dubbele lavabo, bad, douche). Apart toilet. Bureau of 4 de slaapkamer. Mogelijkheid tot aankoop van een dubbele garagebox en een parkeerplaats in de residentie.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 2.775.000
Général
Type
Appartement
Terrain
170 m2
Zone habitable
164 m2
Référence
9VC23JXE59NK
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
25 Mar 2024
€2.775.000 / Knokke Real Estate
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder