Carte

8300 Knokke
78 m² Vivre
2 Chambres
€569.000
Description

Dit prachtig centraal gelegen appartement met twee slaapkamers is een parel van rust in een doodlopend zijstraatje van de Lippenslaan. De woning biedt een fraaie grote leefruimte die harmonieus overgaat in een modern ingerichte open keuken. Het appartement is verder voorzien van een apart toilet en een stijlvolle badkamer uitgerust met inloopdouche. Beide slaapkamers geven toegang tot een knus zonnig terras aan de achterkant, ideaal voor ontspannen ochtenden of rustige avonden. Het appartement straalt kwaliteit uit en is tot in de puntjes verzorgd. Bovendien behoort een handige kelderberging tot het eigendom. Het is een perfecte woonst, centraal en toch rustgevend, nabij alle faciliteiten die de Lippenslaan te bieden heeft.

* * *

Centraal gelegen appartement met 2 slaapkamers. Appartement met 2 slaapkamers centraal en toch rustig gelegen in een doodlopende zijstraat van de Lippenslaan. Mooie grote leefruimte met ingerichte open keuken, apart toilet, badkamer met inloopdouche en twee slaapkamers met toegang tot klein zonnig terras achteraan. Zeer verzorgde en kwalitatieve inrichting. Inclusief kelderberging.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 569.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2013
Zone habitable
78 m2
Référence
XQ-3GEAOX7MB
Code Agence
A12096
EPC
75 kWh/m2
EPC Valeur
A
EPC Certificat
3181497
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
25 Mar 2024
€569.000 / Avantimmo
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder