Home Appartement 3582 Koersel
Linkestraat 47-2
Carte

Linkestraat 47-2

3582 Koersel
155 m² Vivre
4 Chambres
€339.000
Description

Ontdek dit uitzonderlijk ruime en nette appartement, aangeboden door ImmoFusion met een open huis ervaring 7 dagen op 7. Met een druk op de knop van onze 3D-TOUR waan je jezelf al in dit prachtige pand.

Gelegen in een kleinschalig appartementencomplex met maar één andere unit, biedt dit appartement van 155m² je alle ruimte die je nodig hebt. Er zijn vier ruime slaapkamers, een ruime woonkamer, een groot terras en een gezellige tuinkamer.

Bij binnenkomst word je verwelkomd in de ruime woonkamer met open keuken, waar meer dan genoeg plaats is voor een gezellige zithoek en eetkamer. Aan de achterkant sluit het terras naadloos aan op de woonkamer. Voor de koudere dagen is er een gezellige tuinkamer om toch optimaal van de buitenlucht te kunnen genieten. De volledig ingerichte en tijdloos witte keuken heeft een prachtig uitzicht op straat, ideaal om te genieten van de levendige buurt.

Via de nachthal bereik je het apart toilet, de vier slaapkamers, twee bergingen en de badkamer. Deze is volledig betegeld en uitgerust met een dubbele wastafel en een ligbad. De slaapkamers zijn afgewerkt met laminaatvloeren, wat een warme sfeer geeft en makkelijk te onderhouden is. Grote ramen zorgen voor veel lichtinval, terwijl rolluiken zorgen voor privacy wanneer nodig. Twee ruime bergingen bieden extra opbergruimte.

Het comfort wordt verhoogd dankzij de aanwezigheid van zonnepanelen en airconditioning. De ligging vlakbij het gezellige centrum van Koersel en de groene omgeving van Koersel-Kappeleke, op fietsafstand, zijn grote pluspunten. Het appartement heeft bovendien twee privé-parkeerplaatsen en een aparte ruime berging op het gelijkvloers. Een goed geïsoleerd, uitstekend onderhouden pand zonder gemeenschappelijke kosten en conform aan de elektriciteitsnormen.

Neem voor een bezichtiging ter plaatse of meer info contact met ons op via 078/78.78.70, of kom gewoon bij ons kantoor binnenlopen. Je bent altijd welkom!

* * *

Linkestraat 47-2 - 3582 Koersel - Bij ImmoFusion 7/7 “open huis” : klik op onze 3D-TOUR.
Ervaar vastgoed alsof je er zelf doorloopt!
Dit uitzonderlijke ruime (155m²) nette appartement bevindt zich in een kleinschalige blok met slechts 1 andere entiteit. Het appartement is zeer ruim en heeft 4 slaapkamers, een ruime leefkamer, groot terras en gezellige tuinkamer!
Bij het binnen komen komt men in de ruime leefkamer met openkeuken terecht. Hier is meer dan voldoende ruimte om een gezellige zitplaats en eetkamer te creëren. Het ruime en rustig gelegen terras sluit aan de achterzijde van de leefkamer perfect aan. Op dit terras werd ook een gezellige tuinkamer voorzien om toch buiten te genieten bij iets frissere dagen! de keuken is volledig ingericht en tijdloos wit. Met het zicht op de straat altijd wel leuk om zo wat te genieten van de beweging op straat.
Via de nachthal bereiken we het apart toilet, de 4 slaapkamers, 2 bergingen en de badkamer. De badkamer is volledig betegeld en uitgerust met een dubbele lavabo en een ligbad. Hierlangs bevindt zich het aparte toilet. De aanwezigheid van een eerste grote berging/wasplaats biedt voldoende ruimte voor het opbergen van persoonlijke spullen en de wasmachine enz..
De 4 ruime slaapkamers zijn afgewerkt met laminaatvloeren, wat niet alleen een warme sfeer creëert, maar ook gemakkelijk te onderhouden is. De grote ramen zorgen voor veel lichtinval, waardoor de ruimtes helder en uitnodigend aanvoelen; alle ramen hebben rolluiken! een 2de berging geeft de mogelijkheid om alles netjes weg te bergen!
Dankzij de zonnepanelen en airco’s wordt het comfortniveau verder verhoogd, en met 4 ruime slaapkamers voldoende ruimte voor het hele gezin. De goede locatie, vlakbij het gezellige centrum van Koersel, maakt dat men op wandelafstand bij de hand heeft. De Groene omgeving van Koersel-Kappeleke bevindt zich op fietsafstand is een extra pluspunt. Verder heeft het appartement 2 privatieve standplaatsen en een aparte ruime berging op het gelijkvloers!
Pluspunten :
-Kleinschalige blok
-Zonnepanelen en airco’s!
-Ruim = 155m²
-4 slaapkamers
-2 bergingen in het appartement+ 1 berging op het gelijkvloers!
-Groot terras met tuinkamer!
-Geen gemeenschappelijke kosten
-Elektriciteit = conform!
-prima onderhouden
-goed geïsoleerd
-2 privatieve standplaatsen
Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op 078/78.78.70, of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom

Caractéristiques
Status: Il semble que cette annonce ne soit plus disponible.

Financier
Prix
€ 339.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1997
Zone habitable
155 m2
Référence
985XMF4CKEIL
Code Agence
5921327
EPC
187 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20231218-0003074215-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
nee
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
23 Mar 2024
€339.000 / ImmoFusion
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder