Home Appartement 3582 Koersel
Linkestraat 47-3
Carte

Linkestraat 47-3

3582 Koersel
90 m² Vivre
90 m² Terrain
2 Chambres
€259.000
Description

Bij ImmoFusion is ons "open huis" 7 dagen per week beschikbaar. Beleef vastgoed alsof je er zelf doorheen wandelt dankzij onze interactieve 3D-tour. Ontdek dit knusse appartement dat onderdeel uitmaakt van een intiem project met slechts één andere wooneenheid. Het blinkt uit met een schitterend, ruim terras aan de achterkant.

Vanaf het moment dat je binnenstapt, word je overspoeld door de overvloed aan natuurlijk licht. De ruime woonkamer voelt uitermate aangenaam en sluit naadloos aan bij de semi-open, tijdloos witte keuken. Deze is voorzien van een kookplaat, afzuigkap en een dubbele spoelbak; ruim genoeg voor al jouw kookavonturen. De eet- en zitkamer smelten samen tot een open, gastvrije ruimte waar ontspanning en gezelligheid centraal staan. Daarnaast biedt de grenzende leefkamer toegang tot het magnifieke terras.

Het appartement heeft twee ruime slaapkamers. Via de keuken betreed je een tussenruimte die leidt naar een handige berging, een apart toilet en de volledig betegelde badkamer, inclusief ligbad. Hier kan je heerlijk ontspannen na een lange dag. Op het serene terras kan je van de avondzon genieten.

Geniet van de uitstekende locatie dichtbij het levendige centrum van Koersel, waar alle voorzieningen op loopafstand liggen. De prachtige groene omgeving van Koersel-Kapelleke is op fietsafstand; een extra bonus. Bovendien beschikt het appartement over twee privé parkeerplaatsen en een afzonderlijke ruime berging op de begane grond.

De pluspunten van dit pand zijn talrijk: de kleinschaligheid van het project, geen gemeenschappelijke kosten, conformiteit aan elektriciteitsvoorschriften, uitstekend onderhouden, goed geïsoleerd, een groot terras, een aparte berging op de begane grond en twee privé parkeerplaatsen.

Neem contact met ons op via 078/78.78.70 voor een bezichtiging of meer informatie, of breng een bezoek aan ons kantoor. Je bent altijd welkom!

* * *

Linkestraat 47-3 - 3582 Koersel - Bij ImmoFusion  7/7 “open huis”  : klik op onze 3D-TOUR.
Ervaar vastgoed alsof je er zelf doorloopt!
Dit gezellig appartement bevindt zich in een kleinschalig project met slechts 1 andere eenheid en heeft een prachtig zeer ruim terras aan de achterzijde!
Bij het binnenkomen valt de goede lichtinval onmiddellijk op! De ruime leefkamer is aangenaam en sluit naadloos aan bij de semi-open keuken. Deze is tijdloos wit en uitgerust met een kookplaat, dampkap en een dubbele spoelbak. De keuken biedt voldoende ruimte. De eetkamer en grote living vormen een open en uitnodigende ruimte, perfect voor ontspannen en sociaal samenzijn; het mooie terras bevindt zich aan de leefkamer : ideaal!
Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers. Langs de keuken is er een sas. Via hier bereikt men de praktische berging, het aparte toilet en de badkamer. Deze is volledig betegeld en voorzien van een ligbad, waardoor u kunt genieten van ontspannende momenten. Op het zalige terras geniet u in alle rust van de heerlijke avondzon.
De goede locatie, vlakbij het gezellige centrum van Koersel, maakt dat men op wandelafstand bij de hand heeft. De Groene omgeving van Koersel-Kapelleke bevindt zich op fietsafstand is een extra pluspunt. Verder heeft het appartement 2 privatieve standplaatsen en een aparte ruime berging op het gelijkvloers!
Pluspunten :
-Kleinschalig project
-Geen gemeenschappelijke kosten
-elektriciteit = conform!
-prima onderhouden
-goed geïsoleerd
-groot terras
-aparte berging op het gelijkvloers
-2 privatieve standplaatsen
Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op 078/78.78.70, of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom!

Caractéristiques
Status: Il semble que cette annonce ne soit plus disponible.

Financier
Prix
€ 259.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1997
Terrain
90 m2
Zone habitable
90 m2
Référence
I6CITR9JOV46
Code Agence
5921275
EPC
122 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20230926-0002999623-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
nee
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
23 Mar 2024
€259.000 / ImmoFusion
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder