Home à Vendre Appartement 3070 Kortenberg
Camiel Schuermanslaan 59
Carte

Camiel Schuermanslaan 59

3070 Kortenberg
à Vendre
85 m² Vivre
2 Chambres
Description

Gelegen in het charmante Kortenberg, treed binnen in dit uitstekend gelijkvloers appartement dat plaats biedt aan alles wat een gezellig en comfortabel thuis maakt. Met de extra bonus van een eigen garage, is parkeren nooit een probleem.

Het interieur van dit appartement ontvouwt zich met een gastvrije inkomhal, compleet met handige vestiaire en bergruimte. Een apart WC-lokaal is strategisch geplaatst voor gemakkelijke toegang.

De ruime woonkamer vormt het hart van dit huis, die naadloos leidt naar een royaal terras - de perfecte plek om te ontspannen of te entertainen. De aangrenzende keuken is volledig ingericht, klaar om al uw gastronomische creaties te faciliteren.

Een nachthal verbindt de woonruimte met de persoonlijke ruimtes van het huis - twee gezellige slaapkamers en een complete badkamer. De directe verbinding van de garage met het appartement zorgt voor extra veiligheid en gemak.

Met details zoals volle eiken deuren en een hoge afwerkingsgraad, is dit appartement even praktisch als stijlvol. Gelegen in het centrum van Kortenberg, wordt het genieten van lokale voorzieningen een fluitje van een cent. Mis deze kans niet, plan vandaag nog uw bezoek!

* * *

Camiel Schuermanslaan 59 - 3070 Kortenberg - KORTENBERG - Uitstekend gelegen gelijkvloers appartement met garage. Het appartement beschikt over een inkomhal met vestiaire, berging en WC-lokaal. 
De ruime living geeft toegang tot het terras en de ingerichte keuken. Vanuit de living, geeft de nachthal uit op de badkamer en 2 slaapkamers.
De garage is rechtstreeks verbonden met het appartement.
Mooi afgewerkt appartement met volle, eiken deuren op een toplocatie in het centrum van Kortenberg.
Vraag uw bezoek aan!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 325.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1985
Zone habitable
85 m2
Référence
VDDA-BFBS2MO
Code Agence
KA2024/3518
EPC
288 kWh/m2
EPC Valeur
C
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Niet meegedeeld
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Ja
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
13 Mar 2024
€325.000 / Mak Real Estate
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder