Carte

Opeindestraat 3-G

3720 Kortessem
à Vendre
207 m² Vivre
3 Chambres
Description

Ontdek dit ruim duplex appartement in het centrum van Kortessem. Wanneer je binnenkomt, word je verwelkomd door een grote inkomhal met een apart gastentoilet. De linkerzijde van het appartement herbergt twee ruime slaapkamers, een badkamer met douche, dubbele wastafel en toilet, en een bergruimte.

De begane grond biedt ook een sfeervolle woonruimte met een open keuken en een ruime was- en bergruimte. De volledig uitgeruste keuken, inclusief Amerikaanse koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat en spoelbak, blijft voor je gemak achter. Vanuit de woonruimte heb je toegang tot een terras met een prachtig groen uitzicht.

Op de bovenverdieping vind je een grote ruimte, perfect als extra slaapkamer, uitgerust met airconditioning, ingebouwde spots en handige kasten voor opslag. Er is ook een kleinere ruimte, momenteel ingericht als kantoor, met ingebouwde spots. Deze flexibele ruimte kan worden aangepast aan jouw behoeften, of je het nu wilt gebruiken als kantoor, hobbykamer of iets anders.

In de kelder is er een garage met elektrische poort beschikbaar voor aankoop. Voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen, bel naar 011 52 66 73.

* * *

Opeindestraat 3-G - 3720 Kortessem - RUIM DUPLEX APPARTEMENT TE KORTESSEM

Dit prachtige duplex appartement biedt de perfecte combinatie van ruimte, comfort en een centrale locatie in het hart van Kortessem.

Bij het betreden van het appartement komen we terecht in de ruime inkomhal. Er is een apart gastentoilet voorzien. Aan de linkerzijde vinden we 2 grote slaapkamers, de badkamer en een bergruimte terug. De badkamer is uitgerust met een douche, dubbele wastafel en een toilet. Op de begane grond van dit aantrekkelijke appartement vindt u verder nog een gezellige leefruimte met een open keuken en een ruime wasruimte/bergruimte. De keuken is een ware blikvanger, met een volledige uitrusting inclusief een Amerikaanse koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat en een spoelbak. Alle apparaten blijven staan en zorgen voor het ultieme gemak in uw nieuwe thuis. Aansluitend met de leefruimte komt u uit op het terras met een prachtig groen uitzicht.

De bovenverdieping van dit duplex appartement biedt een grote ruimte die perfect kan dienen als een extra slaapkamer. Deze ruimte is uitgerust met airconditioning voor zowel verwarming als koeling, ingebouwde spots en handige kasten die voldoende opbergruimte bieden.

Daarnaast vindt u op deze verdieping een kleinere ruimte, momenteel ingericht als een bureauruimte, ook met ingebouwde spots. Deze veelzijdige ruimte biedt tal van mogelijkheden en kan worden aangepast aan uw behoeften, of het nu als bureau, hobbykamer of iets anders dient. De bovenverdieping van dit appartement is een flexibele en functionele ruimte die aan al uw wensen kan voldoen.

Bijkomend is er in de kelder een garage aanwezig met elektrische poort. (mogelijk bij aan te kopen)

Voor meer info of een bezichtiging bel 011 52 66 73.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 299.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2008
Zone habitable
207 m2
Référence
RCN57KKSXTX9
Code Agence
464
EPC
120 kWh/m2
EPC Valeur
B
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Nee
Convocation émise
Nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Nee
Historique des prix
18 Apr 2024
€299.000 / ImmoW
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder