Carte

Loofstraat

8500 Kortrijk
à Vendre
69 m² Vivre
1 Chambres
Prijs op aanvraag Simuler un prêt
Description

Welkom bij LOOF, een uitzonderlijk bouwproject gelegen in het hart van Kortrijk. Ons project omvat een serie gebouwen, elk met hun unieke stijl en ontwikkelingsfase. De doordachte en verfijnde architectuur van deze gebouwen zorgt voor een smaakvol geheel dat naadloos overvloeit in de weelderige parktuin die het domein omringt. Graag stellen we je voor aan Gloriëtte, een reeks moderne stadsappartementen binnen dit magnifieke project. Stap binnen in de betoverende wereld van LOOF en laat je overweldigen door de combinatie van stedelijke elegantie en groene rust.

* * *

Loofstraat - 8500 Kortrijk - LOOF onderscheidt zich als een buitengewoon project in het hart van Kortrijk. Uiteenlopende gebouwen, ontwikkeld in verschillende fasen en doordrenkt met een verfijnde en doordachte architectuur, vloeien naadloos over in de weelderige parktuin die het woondomein omringt. Met enthousiasme introduceren we Gloriëtte, bestaande uit moderne stadsappartementen.

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Général
Type
Appartement
Zone habitable
69 m2
Référence
YVN9EE531I-N
Code Agence
een-uitzonderlijk-project-in-h
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
n/a
Zone inondable
Nee
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder