Home à Vendre Appartement 3620 Lanaken
Molenweideplein 66-1-02
Carte

Molenweideplein 66-1-02

3620 Lanaken
à Vendre
65 m² Vivre
1 Chambres
Description

Welkom in assistentiewoning 1.02, een prachtige woning op de eerste verdieping die alles biedt wat u nodig heeft voor comfortabel wonen. De ruimte is zorgvuldig ontworpen en ingedeeld met een open woonruimte voorzien van een gezellige zit- en eethoek, een functionele open keuken en voldoende bergruimte met aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast. De slaapkamer en badkamer zijn eveneens stijlvol en comfortabel ingericht.

Vanuit de woonkamer krijgt u toegang tot een fraai west gericht terras van 11 vierkante meter, waar u kunt genieten van de zon en frisse lucht. Dit appartement wordt geleverd met een ruime kelderberging inbegrepen.

De keuken is uitgerust met moderne apparatuur, waaronder een koelkast, oven, kookplaat, afzuigkap en spoelbak. In de badkamer vindt u een ruime inloopdouche, een wastafel en een op hoogte gemonteerd toilet.

Belangrijk om te vermelden is dat deze assistentiewoning volledig rolstoeltoegankelijk is. Dit is bereikt door het gebruik van zeer brede deuropeningen, een raamprofiel verwerkt in de vloer en een volledig aangepaste badkamer.

Let op: de getoonde foto's zijn van een modelappartement en dienen ter illustratie.

* * *

Molenweideplein 66-1-02 - 3620 Lanaken - Indeling:

Assistentiewoning 1.02 is gelegen op de eerste verdieping en is ingericht met een leefruimte met zit- en eethoek, een open keuken met aangrenzend een berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast, een slaapkamer en een badkamer. Via de woonkamer is er een toegang tot het west georiënteerde terras van 11m2. 

In de kelder hoort er eveneens nog een ruime kelderberging bij het appartement. De foto's tonen een ingericht modelappartement. 
Afwerking:

De keuken is voorzien van koelkast, oven, kookplaat, afzuigkap en spoelbak. 

De badkamer is ingericht met een ruime inloopdouche, wastafel en een toilet op hoogte.

De assistentiewoning is bovendien volledig rolstoeltoegankelijk dankzij zeer brede deuropeningen, een raamprofiel ingewerkt in de vloer en een volledig aangepaste badkamer. 

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 245.000
Général
Type
Appartement
Zone habitable
65 m2
Référence
OZU3SC57ZB-O
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
n/a
Zone inondable
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Historique des prix
19 Mar 2024
€245.000 / Christoffels Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder