Carte

Boslaan 34-6

3650 Lanklaar
à Vendre
95 m² Vivre
1438 m² Terrain
3 Chambres
Description

Op zoek naar een instapklaar en gerenoveerd appartement in de bruisende wijk Lanklaar in Dilsen-Stokkem? Dit prachtige drie slaapkamer appartement op de tweede verdieping biedt je een ruimte van rust, comfort en stijl zonder enige renovatielasten.

Bij het betreden van het appartement word je begroet door een modern open interieur dat baadt in het licht. Elke ruimte is zorgvuldig ontworpen om optimaal comfort te bieden. Met een totale oppervlakte van 95m² en drie slaapkamers, is er voldoende ruimte voor het hele gezin en evengoed voldoende ruimte om eventueel een extra plek in te richten voor thuiswerken of hobby's.

Onlangs is het appartement volledig geüpgraded met een nieuwe keuken, voorzien van alle nodige ingebouwde apparatuur, een nieuwe vloer, nieuwe ramen en deuren en verbeterde verwarming en elektrische installaties.

De uitstekende locatie van dit appartement nabij de snelweg zorgt voor een snel en eenvoudig transport. Daarnaast ben je vlakbij het winkelcentrum van Maasmechelen Village en talrijke recreatiemogelijkheden en restaurants. Aan de achterzijde van het gebouw is er ook een parkeerplaats beschikbaar, wat zorgt voor een veilige en handige parkeerplek.

Met algemene kosten van ongeveer 225 euro per maand, inclusief voorschotten voor water en elektriciteit, beheerskosten van de syndicus, brandverzekering, onderhoud en sparen, is het appartement een uitstekende investering. Er is tevens een privé berging in de kelder inbegrepen.

Dit unieke aanbod is per direct beschikbaar. Mis deze kans niet om dit volledig gerenoveerde appartement op een uitstekende locatie te ervaren. Neem vandaag nog contact op voor een bezichtiging via 089 20 90 88 of via info@sensimmo.be!

* * *

Boslaan 34-6 - 3650 Lanklaar - Gerenoveerd en instapklare appartement te koop in Lanklaar, een bruisende buurt binnen de stad Dilsen-Stokkem! Met zijn gunstige ligging op de tweede verdieping, biedt dit appartement een oase van rust en comfort, zonder enige renovatieverplichtingen.

Stap binnen in een modern en open interieur met veel lichtinval, waar elke ruimte zorgvuldig is ontworpen om optimaal comfort te bieden.
Met maar liefst drie slaapkamers en totale oppervlakte van 95m² is er voldoende ruimte voor het hele gezin, of om eventueel een bijkomende thuiswerkplek of hobbyruimte in te richten.
Het appartement werd in een nieuw jasje gestoken, nl.:
- Een nieuwe keuken, voorzien van de nodige ingebouwde apparatuur;
- Nieuwe vloer;
- Nieuwe ramen en deuren;
- Verwarming en elektrische installatie;

Geniet van het gemak van de nabijheid van de snelweg, waardoor u snel en eenvoudig naar uw bestemming kunt reizen. Bijkomend is de ligging zeer centraal gelegen, vlakbij het winkelcentrum van Maasmechelen Village en tal van andere recreaties en ... restaurantgelegenheden. Bovendien is er achteraan het gebouw een parkeerplaats beschikbaar, zodat u altijd verzekerd bent van een veilige en handige parkeerplek.
De algemene kosten bedragen +-225 euro per maand, hier zitten de voorschotten van water en elektriciteit, beheer syndici kosten, brandverzekering, onderhoud en sparen inbegrepen. Het appartement heeft nog een privé berging in de kelder.
Beschikbaar bij akte.
Dit is een unieke kans om te genieten van het comfort en gemak van een volledig gerenoveerd appartement op een uitstekende locatie. Mis deze kans niet en maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging via 089 20 90 88 of via info@sensimmo.be!
Lees meer Verberg

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 169.000
Revenu cadastral
€ 699
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1973
Terrain
1438 m2
Zone habitable
95 m2
Référence
A467J1WMFW9Y
Code Agence
2902
EPC
334 kWh/m2
EPC Valeur
D
EPC Certificat
202211100002722317RES1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
20 Mar 2024
€169.000 / Sensimmo
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder