Home Appartement 8880 Ledegem
Meersstraat 7-T
Carte

Meersstraat 7-T

8880 Ledegem
111 m² Vivre
127 m² Terrain
€249.000
Description

Ben je op zoek naar een ruim, licht appartement met een prachtig uitzicht, centraal gelegen in Ledegem? Dan is dit appartement, gevestigd op de bovenste verdieping en uitkijkend over het mooie natuurgebied 'de Ledegemse meersen', precies wat je zoekt!

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een privé-inkom met ingebouwde meterkast, van waaruit je via de hal de lichte woonkamer bereikt. Deze is voorzien van op maat gemaakte thermische gordijnen en grenst aan een open keuken, volledig uitgerust voor al je culinaire avonturen. Naast de keuken bevindt zich een handige berging met alle noodzakelijke aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

Het riante terras van 21,5 vierkante meter, afgewerkt met blauwsteen en hout, biedt een extra troef dankzij een elektrische luifel op afstandsbediening. Het appartement omvat verder een strakke badkamer met inloopdouche en badkamermeubel, een apart toilet en twee comfortabele slaapkamers.

Voor een meerprijs van 15.000€ kan er een parkeerplaats bijgekocht worden. Met een vraagprijs vanaf 250.000€, een energiezuinige A-label en lage syndic kosten is dit appartement een topinvestering. En laten we vooral niet vergeten: het is gebouwd in 2018, dus alles is nog zo goed als nieuw!

Klinkt dit als muziek in je oren? Aarzel dan niet en neem snel contact op met ERA at Home om dit appartement in het hart van Ledegem te ontdekken.

* * *

Meersstraat 7-T - 8880 Ledegem - Gelegen in het centrum van Ledegem, treffen we dit lichtrijk appartement. Het appartement is gelegen op de bovenste verdieping waardoor u een prachtig zicht hebt over het natuurgebied 'de Ledegemse meersen'. Het appartement geniet van een centrale ligging waardoor u op wandelafstand winkels en scholen vindt.
Het appartement bestaat uit :
Een private inkom (waar alle tellers zitten verwerkt in een op maat gemaakte kast) en traphal die u verder brengt naar de lichtrijke woonkamer (met thermische gordijnen op maat) voorzien van een open keuken die volledig uitgerust is. Naast de keuken is er een berging voorzien van alle aansluitingen (wasmachine, droogkast,...). In de woonkamer kijkt u uit op een terras van maar liefst 21,5 m², afgewerkt met blauwsteen en hout. Het terras heeft als extra troef nog een elektrische luifel op afstandsbediening. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en badkamermeubel. Naast de badkamer vindt u een apart toilet en twee slaapkamers.
U heeft ook de mogelijkheid om een staanplaats mee aan te kopen.

Dit is een vanafprijs, vraaprijzen: App 250.000 EURO + staanplaats15.000 EURO
Pluspunten
+Op maat gemaakte gordijnen
+EPC A
+Staanplaats bij te kopen voor 15000€
+Prachtige ligging
+Lage syndic kosten
+Bouwjaar 2018

Bent u opzoek naar een appartement in Ledegem aarzel niet en contacteer ERA at Home.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 249.000
Revenu cadastral
€ 732
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2018
Terrain
127 m2
Zone habitable
111 m2
Référence
M84Z-8JBTVQN
EPC
84 kWh/m2
EPC Valeur
A
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
22 Mar 2024
€249.000 / ERA @t Home
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder