Home à Vendre Appartement 3000 Leuven
Tervuursestraat 24-0508
Carte

Tervuursestraat 24-0508

3000 Leuven
à Vendre
21 m² Vivre
Description

Deze kwalitatief gerenoveerde studio bevindt zich in de bruisende omgeving van het Sint Jacobsplein, Gasthuisberg en de Kruidtuin en op een steenworp afstand van het levendige stadscentrum. Ideaal voor studenten en alleenstaanden dankzij de nabijheid van verschillende campussen, winkels en openbaar vervoer.

Deze rustige, lichte woning op de vijfde verdieping biedt een open en aangenaam woonklimaat. Het bestaat uit een inkomhal, kitchenette, leefruimte met ook ruimte voor een bureau en een slaapgedeelte, en een comfortabele badkamer met wastafel, douche en toilet. De woning is voorzien van dubbel glas, centrale verwarming op gas en parlofonie, en er is ook een fietsenstalling beschikbaar. Het gebouw beschikt over een lift en recente renovaties zorgen voor brandveiligheid, nieuwe liften, dakisolatie, geschilderde hallen en algemene elektriciteit.

Met zijn gunstig EPC en conformiteit aan de elektrische normen werd deze studio volledig gerenoveerd in 2024. De gemene lasten, inclusief provisie voor water en verwarming, bedragen slechts €70 per maand. Daarnaast is de studio gemakkelijk bereikbaar met zowel privé- als openbaar vervoer, met verbindingen naar de E40/E314 op 1km afstand, verschillende verbindingswegen en een bushalte op 20m afstand. Parkeermogelijkheden zijn eveneens voorhanden in de buurt.

De Oude Markt, Kruidtuin, campussen, scholen, Gasthuisberg en Imec zijn allemaal op wandelafstand. Voor de sportievelingen onder ons zijn het Sportkot en het Arenbergpark ideaal om te joggen en sporten. Je vindt er ook talrijke winkels zoals Carrefour, Colruyt, Delhaize, Aldi, een fitnesscentrum, bakkerij, apotheek en verschillende eet- en drinkgelegenheden.

Deze studio is niet alleen perfect voor alleenstaanden, pas afgestudeerden of (phd-)studenten, maar tevens een interessante investering met een mogelijke huurprijs van €500 per maand plus kosten. Domiciliëring kan worden aangevraagd, niet alleen voor studenten. De woning is vrij bij akte dus grijp deze kans voor een aanbieding met een uitstekende prijs-kwaliteit-comfort verhouding! Neem contact op via e-mail om een bezichtiging te plannen.

* * *

Tervuursestraat 24-0508 - 3000 Leuven - Kwaliteitsvol gerenoveerde studio op de 5e verdieping, gelegen in de regio van het Sint Jacobsplein, Gasthuisberg en de Kruidtuin, op wandelafstand van het bruisende stadscentrum, vlakbij talrijke campussen, winkels en bushalte. Aan de achterkant gelegen in een keurig gebouw: rustig met veel lichtinval, aangename woonbeleving en open verzicht! Studio omvat: inkom, kitchenette, leef- bureau- en slaaphoek, badkamer met wastafel, douche en wc. Dubbel glas ALU. CV op gas. Parlofonie. Fietsenstalling. Lift. Gunstig EPC, elektroconform. Volledige renovatie studio in 2024. Renovatie gebouw o.a.: dakisolatie, liften, brandveiligheid, schilderwerken hallen, gemeensch. elektriciteit. Lage gemene lasten incl. provisie water en verwarming: 75-€/m. Vlot bereikbaar met privé-en openbaar vervoer: verbinding E40/E314 op 1km, vlakbij verschillende verbindingswegen, bushalte op 20m, gemakkelijk parkeren in buurt. Op wandelafstand van Oude Markt, Kruidtuin, campussen, scholen, Gasthuisberg, Imec. Wandelen, joggen, sporten aan Sportkot en het Arenbergpark. Winkels (Carrefour, Colruyt, Delhaize, Aldi), fitness, bakker, apotheek, koffie/broodjesbar, frituur,… Ideale stek op een goede ligging voor alleenstaande, pas afgestudeerde, (phd-) of student. Ook interessante investering (+/- €500/m + kosten). Domiciliëring kan, niet enkel voor studenten. Vrij bij akte. Prijs/kwaliteit/comfort interessante aanbieding! Dank om een bezoek aan te vragen per e-mail.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 189.000
Général
Type
Appartement
Zone habitable
21 m2
Référence
22475JNVOKD1
Code Agence
445-5909725
Historique des prix
28 Apr 2024
€189.000 / C21 Skyline
21 Mar 2024
€199.000 / C21 Skyline
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder