Home Appartement 3000 Leuven
Martelarenlaan 16-0202
Carte

Martelarenlaan 16-0202

3000 Leuven
67 m² Vivre
1 Chambres
€299.000
Description

Dit charmante appartement is perfect gelegen voor pendelaars of stadsliefhebbers die willen genieten van alle voordelen die het stadsleven te bieden heeft. Zodra u binnenstapt, wordt u verwelkomd in een inkomhal met een apart toilet en vestiaire. De woning stroomt naadloos over naar een lichte en luchtige leefruimte die uitkomt op een gezellig terras.

De open keuken is ideaal voor wie houdt van koken, terwijl de aangrenzende wasplaats bijdraagt aan het praktisch gemak. Dit appartement beschikt ook over een ruime slaapkamer en een comfortabele badkamer. Extra bonus is de private autostaanplaats die verplicht bij te kopen is voor €27.500 en een handige berging in de ondergrond. Fietsers zullen blij zijn te horen dat er een gemeenschappelijke fietsenstalling aanwezig is.

Gelegen nabij openbaar vervoer, verschillende winkels, eet- en drinkgelegenheden, sportfaciliteiten en het prachtige Belle-Vue park, vindt u hier alles wat u nodig heeft binnen handbereik.

Om dit prachtige appartement te komen bekijken, kunt u mij altijd bereiken op 0495/292080 of via arnaut@immojanstas.be. Voor bijkomende informatie zoals het EPC, bodemattest, elektriciteitsattest en meer, kunt u hier downloaden.

* * *

Martelarenlaan 16-0202 - 3000 Leuven - Dit leuke appartement is doormiddel van zijn ligging een prima uitvalsbasis voor de pendelaar of voor wie graag geniet van alle voordelen van het leven in de stad!

Bestaande uit een inkomhal met een apart toilet en een vestiaire, een lichtvolle leefruimte met aansluitend een terras, een open keuken, een wasplaats, een ruime slaapkamer en een badkamer. Het appartement beschikt bovendien over een private autostaanplaats dewelke verplicht bij aan te kopen is aan € 27.500 en een berging in de ondergrond. Fietsen kunnen in de gemeenschappelijke stalling geplaatst worden.

Nabij openbaar vervoer, verschillende winkels, eet- en drankgelegenheden, sportfaciliteiten en park Belle-Vue.

Indien u dit leuke appartement graag bezoekt dan kan u mij steeds bereiken op 0495/292080 of via arnaut@immojanstas.be.

Bijkomende info (EPC, bodemattest, elektriciteitsattest, enz...) kan U hier downloaden ↓

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 299.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2011
Zone habitable
67 m2
Référence
VA4LZINF0BZJ
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Bouw vergund
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Niet ingegeven
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
22 Mar 2024
€299.000 / Immo Jan Stas
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder