Home à Vendre Appartement 3000 Leuven
Naamsevest 80-0002
Carte

Naamsevest 80-0002

3000 Leuven
à Vendre
16 m² Vivre
Description

Op zoek naar een comfortabele stek voor je studentenleven in Leuven? Ontdek deze praktisch ingerichte studentenkamer op het gelijkvloers, waarin je alle privacy en rust vindt die je nodig hebt tijdens je studieperiode. Je beschikt over je eigen sanitair met douche, lavabo en toilet.

De kamer is volledig uitgerust om aan al je behoeften te voldoen. Of je nu wilt studeren, ontspannen of genieten van je vrije tijd, je hebt er alle nodige voorzieningen tot je beschikking. Denk hierbij aan een koelkast, microgolfoven, kast voor je spullen, een comfortabel bed en een bureau met bureaustoel.

Daarnaast kun je ook genieten van een gezellig samenzijn in de gemeenschappelijke keuken. Deze deel je slechts met zeven andere kamers, wat de kans biedt om nieuwe mensen te ontmoeten en samen in een sfeervolle omgeving te koken. Als extra troef heeft de accommodatie een aangename stadstuin waar het na een intensieve dag heerlijk vertoeven is. Deze studentenkamer biedt dus het perfecte evenwicht tussen comfort, functionaliteit en sociale mogelijkheden.

Ben je geïnteresseerd? Aarzel dan niet om contact op te nemen met BVM Vastgoed op 016 23 21 45 of via info@bvm-vastgoed.be voor meer informatie of een bezichtiging van deze moderne studentenkamer in hartje Leuven.

* * *

Naamsevest 80-0002 - 3000 Leuven - Deze studentenkamer, gelegen op het gelijkvloers, biedt een comfortabele en praktische leefruimte voor studenten op zoek naar een eigen plekje. Met eigen sanitair, inclusief douche, lavabo en toilet, geniet je hier van de privacy die je nodig hebt tijdens je studieperiode.

De kamer is volledig uitgerust met alle essentiële voorzieningen, waaronder een koelkast, microgolfoven, kast, bed, bureau en bureaustoel. Of je nu wilt studeren, ontspannen of genieten van je vrije tijd, deze kamer biedt de nodige ruimte en faciliteiten om aan al je behoeften te voldoen.

Bovendien profiteer je van een gemeenschappelijke keuken, gedeeld met slechts zeven andere kamers, waardoor je de kans krijgt om nieuwe mensen te ontmoeten en samen te komen in een gezellige omgeving. Met een leuke stadstuin als extraatje, biedt deze accommodatie de perfecte balans tussen comfort, functionaliteit en sociale mogelijkheden voor studenten in Leuven.

Interesse? Aarzel niet en contacteer BVM Vastgoed op 016 23 21 45 of via info@bvm-vastgoed.be

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 199.000
Général
Type
Appartement
Zone habitable
16 m2
Référence
DDL0AQA5YS4G
Code Agence
5883789
EPC
151 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20220809-0002649587-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
25 Mar 2024
€199.000 / BVM Vastgoedmakelaar
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder