Home à Vendre Appartement 3000 Leuven
Stapelhuisplein 3-01-10
Carte

Stapelhuisplein 3-01-10

3000 Leuven
à Vendre
77 m² Vivre
1 Chambres
Description

Deze assistentiewoning, gelegen in een rustige en goed onderhouden residentie in Leuven, biedt senioren de perfecte mix van zorgeloosheid en zelfstandigheid. Dit prachtige appartement beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van je favoriete bezigheden. De grote ramen laten een zee aan natuurlijk licht binnen, waardoor de ruimte direct fris en uitnodigend aanvoelt.

De moderne en volledig uitgeruste keuken laat niets te wensen over. Hier kun je je culinaire vaardigheden naar hartenlust oefenen en overheerlijke maaltijden bereiden. Dankzij de open verbinding met de woonkamer is er altijd ruimte voor gezelligheid tijdens het koken of dineren.

De slaapkamer straalt comfort en rust uit, met meer dan voldoende ruimte voor een groot bed en een ruime garderobekast. Via deze slaapkamer betreed je de royale badkamer, voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel en toilet.

Natuurlijk is bij dit appartement ook gedacht aan het nodige woongemak. Zo is er een lift in het gebouw en is er een 24-uurs noodoproepsysteem aanwezig voor extra veiligheid.

Wat de locatie betreft, zit je hier ook helemaal goed. De residentie bevindt zich in een rustige buurt, binnen de ring van Leuven. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik, van winkels en restaurants tot openbaar vervoer en medische diensten.

Indien gewenst, is er ook de mogelijkheid tot het bijkopen van een ondergrondse autostaanplaats.

Geïnteresseerd? Neem voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse contact op met BVM-Vastgoed op het nummer 016 23 21 45 of via info@bvm-vastgoed.be.

* * *

Stapelhuisplein 3-01-10 - 3000 Leuven - Gelegen in een rustige en goed onderhouden residentie, biedt deze assistentiewoning een zorgeloze en zelfstandige levensstijl voor senioren.

De woonkamer met open keuken biedt voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en een eethoek. Grote ramen zorgen voor overvloedig natuurlijk licht, waardoor de ruimte helder en uitnodigend aanvoelt. Hier kun je ontspannen en genieten van je favoriete activiteiten, zoals lezen, tv kijken of samenzijn met familie en vrienden.

De volledig uitgeruste keuken is voorzien van moderne apparatuur en biedt voldoende opbergruimte. Hier kun je gemakkelijk heerlijke maaltijden bereiden en je culinaire vaardigheden tonen. De aanwezigheid van een eethoek in de woonkamer maakt het ook mogelijk om gasten te ontvangen en gezellig samen te dineren.

De slaapkamer is comfortabel en ruim, met voldoende plaats voor een groot bed en ruime kleerkast. Na een lange dag kun je hier heerlijk tot rust komen en genieten van een goede nachtrust.

Via de slaapkamer kom je terecht in de badkamer, deze is uitgerust met een royale inloopdouche met makkelijke toegang, twee lavabo’s en een toilet.

De assistentiewoning is ook voorzien van alle nodige faciliteiten om een zorgeloos leven te leiden. Er is een lift in het gebouw, waardoor het appartement gemakkelijk toegankelijk is voor mensen van alle leeftijden. Bovendien is er een 24-uurs noodoproepsysteem, zodat er altijd hulp beschikbaar is in geval van nood.

De residentie is gelegen in een rustige buurt binnen de ring van Leuven. Hier kan je genieten van een mooie omgeving, terwijl alle voorzieningen binnen handbereik zijn. Winkels, restaurants, openbaar vervoer en medische diensten zijn makkelijk bereikbaar.

Een ondergrondse autostaanplaats kan optioneel bij aangekocht worden.

Voor meer informatie of een bezoekje ter plaatste kan je terecht bij BVM-Vastgoed op het nummer 016 23 21 45 of via info@bvm-vastgoed.be.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 225.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2017
Zone habitable
77 m2
Référence
NBP24S8BAGY2
Code Agence
5927048
EPC Certificat
24062-G-RO2013/EP17662/A001/D01/SD015
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Ja
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
25 Mar 2024
€225.000 / BVM Vastgoedmakelaar
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder