Home à Vendre Appartement 3000 Leuven
Tiensestraat 217-02-06
Carte

Tiensestraat 217-02-06

3000 Leuven
à Vendre
39 m² Vivre
1 Chambres
Description

Gelegen in de dynamische Tiensestraat ligt deze ruime studio te wachten op zijn nieuwe eigenaar. De locatie staat bekend om zijn levendige sfeer en uitstekende bereikbaarheid, wat het de ideale plek maakt om te wonen of investeren.

Met ongeveer 40 m² aan bruikbare ruimte, biedt deze studio een combinatie van comfort en gemak. Het is de perfecte investering met een aantrekkelijk rendement voor slimme investeerders die op zoek zijn naar een stabiele bron van inkomsten. Maar ook voor studenten die op zoek zijn naar hun eigen stekje past deze studio perfect bij hun behoeften.

De studio is uitgerust met een eigen keuken en badkamer, wat zorgt voor maximale privacy en gemak. Dankzij de grote ramen baadt de ruimte in natuurlijk licht, waardoor het nog ruimer en uitnodigender aanvoelt.

De locatie kan niet beter zijn: vlakbij alle faciliteiten die je nodig hebt, zoals winkels, restaurants, openbaar vervoer en de verschillende faculteiten van de universiteit. Een lift in het gebouw maakt het gemakkelijk voor bewoners en bezoekers om zich te verplaatsen. Voor fietsliefhebbers is er een ruime fietsenstalling aanwezig om je fiets veilig en droog te kunnen stallen.

Mis deze unieke kans niet om van deze studio jouw nieuwe thuis of investering te maken. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen!

* * *

Tiensestraat 217-02-06 - 3000 Leuven - Ontdek deze ruime studio gelegen in de bruisende Tiensestraat, een locatie die niet alleen bekend staat om zijn levendige sfeer maar ook om zijn uitstekende bereikbaarheid. Met een oppervlakte van om en bij de 40 m² biedt deze studio een perfecte combinatie van comfort en praktisch gebruik. Deze studio is een ideale investering met een aantrekkelijk rendement. Of je nu een slimme investeerder bent op zoek naar een stabiele inkomstenbron of een student die op zoek is naar een eigen plekje, deze studio past perfect bij jouw behoeften. Het beschikt over een eigen keuken en badkamer, waardoor je geniet van maximale privacy en gemak. De grote raampartijen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor de ruimte nog ruimer en uitnodigender aanvoelt. De ligging is absoluut top: op slechts een steenworp afstand van alle faciliteiten die je nodig hebt, waaronder winkels, restaurants, openbaar vervoer en natuurlijk de verschillende faculteiten van de universiteit. Bovendien is er een lift aanwezig, wat het gemakkelijk maakt voor bewoners en bezoekers om zich te verplaatsen binnen het gebouw. En voor de fietsliefhebbers is er een ruime fietsenstalling beschikbaar, waardoor je jouw fiets veilig en droog kunt stallen. Mis deze unieke kans niet en maak van deze studio jouw nieuwe thuis of investering. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 249.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1969
Zone habitable
39 m2
Référence
NJ-EORB1SMV2
Code Agence
5876963
EPC
223 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
20240318-0003179726-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
25 Mar 2024
€249.000 / BVM Vastgoedmakelaar
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder