Home à Vendre Appartement 3000 Leuven
Remi Vandervaerenlaan 1-4-06
Carte

Remi Vandervaerenlaan 1-4-06

3000 Leuven
à Vendre
23 m² Vivre
1286 m² Terrain
1 Chambres
Description

Op zoek naar de perfecte studentenkamer in het hart van Leuven? Deze unieke woonruimte combineert rust en bruist van stadse energie, ideaal voor een evenwichtige studentenervaring. Je bevindt je midden in het levendige centrum, maar kan tegelijkertijd in alle sereniteit studeren. Het gebouw is in 2017 volledig gerenoveerd en biedt alle moderne comforten.

De kamers zijn uitgerust met een geïnstalleerde keuken en badkamer, en stralen frisheid en moderniteit uit dankzij de hedendaagse inrichting. Ze zijn ontworpen voor gemak en inspiratie. Een lift maakt jouw verdieping gemakkelijk toegankelijk en zowel een open als overdekte fietsenstalling faciliteren je dagelijkse verplaatsingen.

Maar deze studentenkamer is meer dan alleen een uitstekende woonplek voor studenten; het vormt ook een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid met een goed rendement. Om de perfecte balans tussen comfort, locatie en moderniteit te ervaren, neem je contact op met BVM Vastgoed op 016 23 21 45 of via info@bvm-vastgoed.be.

* * *

Remi Vandervaerenlaan 1-4-06 - 3000 Leuven - Bent u op zoek naar een studentenkamer die de perfecte balans biedt tussen rust en de levendige energie van het centrum van Leuven? Hier is het mogelijk. Deze unieke studentenkamer verwelkomt je met een combinatie van sereniteit en toegankelijkheid. Gelegen in het bruisende centrum, biedt dit de ideale omgeving om je studie in alle rust voort te zetten, terwijl je toch gemakkelijk toegang hebt tot alles wat de stad te bieden heeft. Tevens is dit gebouw in 2017 volledig gerenoveerd waardoor je in alle comfort kunt vertoeven. De kamers bieden zowel een geïnstalleerde keuken en badkamer. De frisse uitstraling en hedendaagse inrichting zorgen voor een inspirerende leefruimte. Deze studentenkamer is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Zo zorgt de aanwezigheid van de lift ervoor dat er een gemakkelijke toegang is tot jouw verdieping. Buiten is er zowel een open als overdekte fietsenstalling wat ideaal is voor de reizende student. Wacht niet langer en ontdek de perfecte combinatie van comfort, locatie en moderniteit.

Ook ideale investering met aantrekkelijk rendement! Neem contact op met BVM Vastgoed op 016 23 21 45 of via info@bvm-vastgoed.be.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 195.000
Revenu cadastral
€ 396
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1970
Terrain
1286 m2
Zone habitable
23 m2
Référence
QLVXIKMCVIDP
Code Agence
5895915
EPC
141 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20210428-0002407313-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
25 Mar 2024
€195.000 / BVM Vastgoedmakelaar
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder