Carte

Marktplaats 7

8810 Lichtervelde
à Vendre
96.97 m² Vivre
106.19 m² Terrain
2 Chambres
Description

Ontdek de hoogwaardige woonervaring in Residentie Sint-Jacob, centraal gelegen in het hart van Lichtervelde. Deze residentie, een toonbeeld van topkwaliteit, bevindt zich op een steenworp afstand van het bruisende centrum met een breed scala aan lokale handelaars en diverse supermarkten, allemaal op loop- of fietsafstand. Bovendien zijn scholen en horecagelegenheden in de directe omgeving.

Met snelle en gemakkelijke toegang tot de E403, de verbindingsweg Roeselare - Torhout en de N35, is dit de perfecte uitvalsbasis voor forenzen. Residentie Sint-Jacob onderscheidt zich door zijn tijdloze architectuur, kwalitatieve afwerking en lichte, ruimtelijke appartementen.

Kies uit appartementen met 2 of 3 slaapkamers, elk voorzien van een zonnig terras variërend van 6 m² tot maar liefst 75 m². Onder de residentie bevinden zich ruime, afgesloten garages met bijhorende berging.

Het te koop aangeboden appartement heeft een oppervlakte van 96,97 m² en beschikt over een inkomhal, grote leefruimte met open keuken, twee slaapkamers, twee badkamers, aparte berging, toilet en een groen uitzicht vanaf het 9,22 m² grote terras.

Maak een afspraak voor meer informatie en laat je charmeren door dit prachtige project in Residentie Sint-Jacob. Deze vastgoedparel wacht op je!

* * *

Marktplaats 7 - 8810 Lichtervelde - Welkom in Residentie Sint-Jacob, waar kwaliteit centraal staat.
De site is gelegen in hartje Lichtervelde vlakbij het bruisende centrum.
Zowel lokale handelaars als diverse grootwarenhuizen bevinden zich allen op wandel- of fietsafstand. Ook scholen en horeca-aangelegenheden bevinden zich slechts op een steenworp van dit project. De oprit naar de E403, de verbindingsweg Roeselare - Torhout en de N35 zijn slechts enkel minuten rijden verwijderd van het project.
Residentie Sint-Jacob wordt gekenmerkt door zijn tijdloze architectuur, hoogwaardige afwerkingsgraad en lichtrijke appartementen.
Er is keuze tussen 2 of 3 slaapkamerappartementen. Alle eenheden beschikken over een zonnig terras van minimum 6 m² tot maximum 75 m². Onder het gebouw zijn ruime afgesloten garages met berging aanwezig.
Dit appartement heeft een oppervlakte van 96,97 m² en beschikt over een inkomhal, een grote leefruimte met open keuken, 2 slaapkamers, 2 badkamers, aparte berging en toilet. Het terras met zicht op groen is 9,22 m².
Ben jij overtuigd van dit magnifiek project? Maak een afspraak op ons kantoor of ter plaatse voor meer informatie en laat u betoveren door deze parel!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 250.082
Général
Type
Appartement
Terrain
106.19 m2
Zone habitable
96.97 m2
Référence
EIB60U-TK15G
Code Agence
ZED2022VK035
EPC
45 kWh/m2
EPC Valeur
A
EPC Certificat
in aanvraag
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
ja
Convocation émise
nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
nee
Autorisation de lotissement
nee
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
14 Mar 2024
€250.082 / Immo Francois
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder