Carte

Esmoreitlaan 45

2050 Linkeroever
135 m² Vivre
2 Chambres
€345.000
Description

Beleef het genot van wonen in dit ruime en goed onderhouden appartement van 135 vierkante meter, gelegen op de tweede verdieping van een verzorgd en residentieel appartementsgebouw. Profiteer van de rustige ligging, terwijl je toch binnen wandelafstand bereik hebt van winkels en openbaar vervoer - een perfect evenwicht tussen sereniteit en toegankelijkheid.

Bij het betreden van dit appartement word je verwelkomd door een inkomhal met een ingebouwde vestiairekast - een handige plek om jassen en schoenen op te bergen. De ruime woonkamer, voorzien van een smaakvolle parketvloer, nodigt uit tot relaxatie. De keuken is volledig ingericht, compleet met tegelvloer, kasten en alle benodigde toestellen zoals een koelkast, diepvries, oven, vaatwasser en een keramisch vuur. Ook zijn er aansluitingen voor een was- en droogautomaat aanwezig.

Wat betreft sanitaire voorzieningen, beschikt het appartement over een apart toilet met handenwasser. De badkamer is uitgerust met een comfortabel ligbad, een afzonderlijke douche, een lavabomeubel en een tweede toilet. Beide ruime slaapkamers zijn afgewerkt met laminaat en stralen een rustgevende sfeer uit.

Een extra bonus? Geniet van de buitenlucht op het terras, zowel aan de voor- als achterzijde van het gebouw! Dit prachtig appartement wordt daarnaast geleverd met een handige ondergrondse berging.

Enkele verplichte vermeldingen: het energieprestatiecertificaat (EPC) heeft een gunstige score van 181 kWh/m² en de P & G-score is A. Stedenbouwkundige inlichtingen zijn momenteel in aanvraag.

Klaar om je nieuwe thuis te ontdekken? Neem vandaag nog contact op!

* * *

Esmoreitlaan 45 - 2050 Linkeroever - Ruim en goed onderhouden appartement (135 m²) op de 2de verdieping van een verzorgd en residentieel appartementsgebouw!
 
Locatie
Het appartement is zeer rustig gelegen en toch op wandelafstand van winkels en openbaar vervoer!
 
Beschrijving
Het appartement is ingedeeld als volgt: inkomhal met ingemaakte vestiairekast; ruime woonkamer (48m²) op parketvloer; ingerichte keuken op tegelvloer met kasten en toestellen (o.a. koelkast, diepvries, oven, vaatwasser, spoelbak, keramisch vuur, dampkap, ...) en aansluitingen was- en droogautomaat; aparte toilet met handenwasser; badkamer met ligbad, aparte douche, lavabomeubel en toilet; 2 ruime slaapkamers op laminaat; terras aan voorzijde én achterzijde van het gebouw!
Inclusief ondergrondse berging! 
Mogelijkheid tot huren van een ondergrondse autostaanplaats.
 
Bijzonderheden
 
Verplichte vermeldingen
Gunstige EPC = 181 kWh/m²
P & G-score: A
Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 345.000
Revenu cadastral
€ 1.591
Général
Type
Appartement
Zone habitable
135 m2
Référence
OB-62WUP7SBE
EPC
181 kWh/m2
EPC Valeur
B
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Geen vergunning uitgereikt
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Autorisation de lotissement
Geen verkavelingsvergunning
Dénominations
parkgebied
Zone inondable
In aanvraag
Historique des prix
22 Mar 2024
€345.000 / Walls Vastgoedmakelaars
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder