Carte

Esmoreitlaan 5

2050 Linkeroever
à Vendre
145 m² Vivre
166 m² Terrain
3 Chambres
Description

Ontdek dit ruime appartement met drie slaapkamers op een centrale locatie in Linkeroever, een stadsdeel dat momenteel in opmars is dankzij zijn brede lanen, vlotte bereikbaarheid naar de stad, overvloed aan groen en aankomende stadsvernieuwingsprojecten. Het appartement bevindt zich in de rustige en gewilde Esmoreitlaan, op de tweede verdieping van de statige Habitim Tower. Deze locatie en zijn gevelbreedte zorgen voor uitzonderlijk veel natuurlijk licht en prachtige panoramische uitzichten.

Bij binnenkomst valt meteen de veiligheidsdeur en ingemaakte vestiaire op. Verder is er een apart toilet met handenwasser. De ruime woonkamer van 50 vierkante meter met ingemaakte kasten biedt veel leefruimte. De vernieuwde, ingerichte keuken beschikt over diverse kasten en apparatuur. Via de nachthal kom je bij een handige berging en de drie slaapkamers (17 m², 11,5 m², 8,5 m²) die toegang bieden tot het terras van 21 vierkante meter. De hoofdslaapkamer heeft een aangrenzende badkamer met douche, toilet en dubbel lavabomeubel. Er is nog een tweede badkamer met ligbad en lavabomeubel. Op dit moment is het appartement verhuurd.

Enkele belangrijke troeven van dit appartement zijn...

Het appartement voldoet aan alle regelgeving (Wg-Vg-Gvkr-Gvv-Gmo) en heeft een energieprestatiecertificaat (EPC) van 118 kWh/m². Ook de P&G-score van C is een positieve indicatie van de energiezuinigheid van het pand.

* * *

Esmoreitlaan 5 - 2050 Linkeroever - Ruim 3-slaapkamer appartement met centrale ligging!
 
Locatie
Linkeroever is de laatste jaren aan een ware opmars bezig, de brede lanen, bereikbaarheid van de stad, hoeveelheid groen en aankomende stadsvernieuwingsprojecten maken dat dit stadsdeel erg in trek is.
Dit appartement is gelegen aan de residentiële Esmoreitlaan, een van de rustigste en meest gewilde plekken.
Het is gelegen op de tweede verdieping van de statige “Habitim Tower” en kan dankzij de ligging en gevelbreedte genieten van uitzonderlijk veel lichtinval en prachtige panoramische uitzichten.
 
Beschrijving
Indeling: inkomhal met veiligheidsdeur, ingemaakte vestiaire en apart toilet met handenwasser; ruime woonkamer (50 m²) met ingemaakte kasten, vernieuwde ingerichte keuken met kasten en toestellen; nachthal; berging; 3 slaapkamers (17m², 11,5m², 8,5m²) met aansluitend terras (21 m²). De hoofdslaapkamer heeft een aansluitende badkamer met douche, toilet en dubbel lavabomeubel. De 2de badkamer is met ligbad en lavabomeubel. Het appartement is momenteel verhuurd.
 
Belangrijkste troeven
 
Verplichte vermeldingen
Wg-Vg-Gvkr-Gvv-Gmo
EPC 118 kWh/m²
P&G-score: C

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 349.000
Général
Type
Appartement
Terrain
166 m2
Zone habitable
145 m2
Référence
RDU00TR27-CD
EPC
118 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
3173222
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Autorisation de lotissement
Geen verkavelingsvergunning
Dénominations
woongebied
Zone inondable
In aanvraag
Historique des prix
22 Mar 2024
€349.000 / Walls Vastgoedmakelaars
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder