Carte

2547 Lint
à Vendre
91 m² Vivre
654 m² Terrain
2 Chambres
Description

Ontdek dit charmante gelijkvloerse appartement van 91m² met twee slaapkamers, een gezellige tuin en garage in het rustige en toch centraal gelegen Lint. Het appartement, dat ideaal is voor starters of als investering, moet verplicht worden gekocht met de garage erbij voor €25.000.

Het appartement ligt op een toplocatie in Lint, nabij het stadscentrum, winkels en scholen met geweldige vervoersverbindingen. Grote wegen en snelwegen zijn gemakkelijk te bereiken, waardoor omliggende dorpen en steden vlot toegankelijk zijn.

Bij binnenkomst in dit lichte en ruime appartement, wordt u verwelkomd in een inkomhal met vestiairekast, gastentoilet en een berging met aansluitingen voor zowel een wasmachine als droger. De hal leidt naar de stralend lichte woonkamer, die toegang biedt tot de deels geïnstalleerde keuken.

Er zijn twee grote slaapkamers in het appartement. De master bedroom biedt voldoende ruimte, terwijl de gastenkamer toegang geeft tot de buitenruimte. De badkamer is compleet ingericht met een bad-douche combinatie en een wastafelmeubel.

Het appartement heeft ook een gezellige tuin, perfect om te ontspannen en tijd door te brengen in de buitenlucht. De garage met sectionale poort die bij het appartement hoort, is net zo praktisch als dat het een verplichte aankoop is.

Samenvattend biedt dit gelijkvloerse appartement op een toplocatie in Lint de perfecte combinatie van rust, comfort en bereikbaarheid voor starters of investeerders. De verplichte aankoop van de garage voor €25,000 voegt extra waarde toe aan deze woning.

Vg, Wg, Gmo, Gvkr, GvvEPC 292 kWh/m² per jaar - dit betekent dat het appartement energiezuinig is.

* * *

Gelijkvloers appartement (91m²) voorzien van 2 slaapkamers, gezellige tuin en garage (verplicht bij aan te kopen t.w.v. € 25.000) gelegen op toplocatie te Lint!
Ligging: Centraal maar tevens rustig gelegen nabij Lint centrum, openbaar vervoer, winkels, scholen, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.
Indeling: Inkomhal, gastentoilet, berging, leefruimte, keuken, masterbedroom, gastenkamer, tuin en garage (verplicht bij aan te kopen t.w.v. €25.000).
Beschrijving: U betreedt het appartement via de ruime inkomhal voorzien van vestiairekast, gastentoilet en berging, met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Zo komt u in de lichtrijke leefruimte die toegang biedt tot de deels-geïnstalleerde keuken. Het slaapgedeelte van het appartement is voorzien van een ruime masterbedroom en een ruime gastenkamer die toegang biedt aan de buitenruimte. De badkamer is voorzien van een bad-in-douche en wasmeubel. Het appartement is voorts nog voorzien van een gezellige tuintje en een garage met sectionale poort (verplicht bij aan te kopen t.w.v. €25.000).
Kortom: Gelijkvloers appartement (91m²) ideaal voor starters of als opbrengsteigendom op toplocatie te Lint!
Bijzonderheden:- toplocatie- garagebox verplicht bij aan te kopen t.w.v. €25.000- gezellige tuin- EK-conform
Vg, Wg, Gmo, Gvkr, GvvEPC 292 kWh/m²jaar

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 224.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1979
Terrain
654 m2
Zone habitable
91 m2
Référence
VFC-LM9V92MZ
Code Agence
50828
EPC
292 kWh/m2
EPC Valeur
C
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Nee
Historique des prix
25 Feb 2024
€224.000 / Heylen Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder