Carte

Kapittellaan 18

2547 Lint
à Vendre
89 m² Vivre
Prijs op aanvraag Simuler un prêt
Description

Dit zorgvuldig gerenoveerde appartement - gelegen in Lint, een toplocatie die zowel rust als bereikbaarheid biedt - creëert een ideaal woonbeeld. De directe omgeving biedt je scholen, openbaar vervoer, en horeca, dit allemaal binnen handbereik.

Betreed dit gezellige appartement op de tweede verdieping en word betoverd door de perfecte mix van stijl en comfort. De ruime woonkamer, doordrenkt met daglicht dat gul door grote ramen stroomt, heet je van harte welkom. Tegelijkertijd nodigt de moderne, volledig uitgeruste keuken je uit voor culinaire avonturen.

De twee ruime slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van het appartement. Centraal gelegen vind je een royale werkruimte die kan dienen als bureau, kleedruimte, of wat je hart ook verlangt. De badkamer straalt pure luxe uit en is ingericht met hedendaagse voorzieningen. Voor extra gemak is er ook een aparte wasruimte aanwezig.

Enkele bijzonderheden die vermeldenswaard zijn: de prachtige eikenhouten parketvloeren, een duurzame renovatie die plaatsvond in 2024, een zeer lage EPC-score die wijst op energiezuinigheid, een krasvrij HIMACS werkblad in de keuken, volledige tegelbedekking in de vochtige ruimtes, een private kelder, en een parkeerplaats voor het gebouw. Het dak van het gebouw is recentelijk gerenoveerd en geïsoleerd. De gemeenschappelijke kosten bedragen 120 euro per maand, inclusief de aanwezigheid van een syndicus.

Voor meer informatie, ook na kantooruren of tijdens het weekend, kun je contact opnemen met Jakob via 0483/48 82 49 of jakob@reds.be.

* * *

Kapittellaan 18 - 2547 Lint - Op deze toplocatie in Lint vinden we dit uiterst zorgvuldig gerenoveerd appartement, gelegen in een rustige straat maar in de onmiddellijke nabijheid van scholen, openbaar vervoer en horeca.

Stap binnen in dit gezellige 2/3-slaapkamerappartement (2de verdieping) en laat je betoveren door de perfecte combinatie van stijl en comfort. De ruime woonkamer verwelkomt je met overvloedig daglicht dat door de grote ramen stroomt. De moderne volledig ingerichte keuken nodigt uit tot culinaire avonturen.

Achteraan bevinden zich de twee ruime slaapkamers. Centraal in het appartement is een ruime bureauruimte/dressing/... aanwezig. De badkamer straalt luxe uit, met hedendaagse voorzieningen. Alsook een aparte ruimte met aansluiting voor wasmachine is voorzien. 

Bijzonderheden:
- eiken parket
- duurzaam gerenoveerd in 2024
- Zeer lage EPC score (B)
- werkblad in krasvrije HIMACS in de keuken
- betegeling in de natte cellen over de ganse hoogte
- aanwezigheid private kelder
- gemeenschappelijke kosten: 120 euro/maand, inclusief aanwezigheid syndicus
- dak gebouw gerenoveerd en geïsoleerd 
- parkeerplaats voor het gebouw 

Indien u graag meer informatie wenst, ook na de kantooruren of tijdens het weekend, contacteer Jakob op 0483/48 82 49 of jakob@reds.be

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Général
Type
Appartement
Zone habitable
89 m2
Référence
S7PDVIXVTFCU
EPC
141 kWh/m2
EPC Valeur
B
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder