Carte

Markt 26-0302

9160 Lokeren
à Vendre
179 m² Vivre
3 Chambres
Description

Ben je op zoek naar een luxueus appartement in Lokeren met een prachtig uitzicht op de Markt? Dan is dit recent (2020) gebouwde, energiezuinige woning in Residentie "NOVA" misschien wel perfect voor jou. Dit ruime appartement (179m²) op de derde verdieping heeft een E-peil van slechts 23 en een A-label, waardoor jij als eigenaar profiteert van 50% vrijstelling op de onroerende voorheffing.

Het appartement is ideaal gelegen op loopafstand van het centrum, winkels, scholen, station en openbaar vervoer. Houd je van wandelen? Dan kun je je hart ophalen in de groene omgeving van het nabijgelegen Bospark, Verloren Bos of Molsbroek. Daarnaast geniet je heel de dag van de zon op één van de twee terrassen.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime, lichte hal, die toegang biedt tot een gastentoilet en ingebouwde kasten. Hier betreed je ook de woonkamer, welke prachtig verlicht wordt door natuurlijk licht en een panoramisch uitzicht biedt op de Sint-Laurentiuskerk, ook bekend als 'De Peperbus'. De woonkamer is afgewerkt met hoogwaardige keramische tegels, en de ramen zijn voorzien van isolerende hoogrendementsbeglazing.

Aan de woonkamer grenst een hypermoderne open keuken, voorzien van alle denkbare gemakken en toestellen. Je hebt er zelfs een extra bergruimte met aansluiting voor een droger en wasmachine.

Het appartement heeft twee ruime slaapkamers, waarvan de masterbedroom over een inloopdressing beschikt. Daarnaast is er een luxueuze badkamer met inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en toilet. Als kers op de taart bevindt er zich op de bovenste verdieping nog een studio, uitgerust met een slaapkamer, tweede badkamer en dressing.

Let op: bij aankoop van het appartement is de ondergrondse autostaanplaats verplicht mee aan te kopen voor €25.000.

Klinkt dit als het appartement van je dromen? Laat deze kans dan niet aan je voorbijgaan! Neem snel contact op via 09 310 77 07 of info@woonhoekvastgoed.be voor een bezichtigingsafspraak.

* * *

Markt 26-0302 - 9160 Lokeren - Ben je op zoek naar een luxueus, energiezuinig (Label A) met E-peil 23, recent (2020) appartement op een toplocatie met zicht op de Markt te Lokeren? Lees dan zeker even verder.

Het appartement op de 3de verdieping is zeer centraal gelegen. Residentie "NOVA" is op wandelafstand van centrum/winkels/scholen/station/openbaar vervoer.
Het grote appartement (179m²) is voorzien van 2 terrassen, ideaal wie heel de dag van de zon wenst te genieten! Wandelliefhebbers kunnen terecht in de groene omgeving nabij het Bospark/Verloren Bos of "Molsbroek".

Indeling:
GLV: Een private afgesloten autostaanplaats. Ruime inkomhal met brievenbus en toegang tot de lift of vaste trap.
3deV: Via de voordeur komen we terecht in de inkomhal met ingemaakte kasten en voorzien is van een apart gastentoilet.
Vervolgens is er de woonkamer, te bereiken via een afgesloten glazen deur, die beschikt over zeer veel natuurlijke lichtinval met prachtig zicht op 'De Peperbus' ook wel gekend als de 'Sint-Laurentiuskerk.'
De woonkamer is afgewerkt in een hoogwaardige keramische tegel en de ramen zijn voorzien van isolerende hoogrendementbeglazing.
Via het grote schuifraam kan je naar het eerste zonnige terras dat uitkijkt op de prachtige Markt. Verder is er nog een hyper-geïnstalleerde open keuken met ingerichte toestellen, voorzien van een extra bergruimte met aansluiting droogkast/wasmachine.
4deV: Verder biedt het appartement nog 2 ruime slaapkamers waarvan de masterbedroom een inloopdressing heeft. Op deze verdieping is er ook een luxueuze badkamer bestaande uit een inloopdouche, ligbad, dubbel lavabo in meubel en een toilet.
Op de bovenste verdieping bevindt er zich een studio, bestaande uit een slaapkamer, een 2de badkamer met douche en lavabomeubel, apart toilet en dressing.

Nota: Ondergrondse autostaanplaats is verplicht mee aan te kopen voor de prijs van 25.000 euro.

Troeven:
- Energiezuinig appartement E-peil: E23 (A-label) hierdoor 50% vrijstelling onroerende voorheffing
- Conforme elektriciteitskeuring + zonnepanelen
- Overal vloerverwarming voorzien + ventilatiesysteem type-D
- Op wandelafstand van Markt/winkels/scholen/station/openbaar vervoer/Sportcomplex Durme

Wens je een afspraak voor bezoek? Bel dan snel naar 09 310 77 07 of mail naar info@woonhoekvastgoed.be.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 469.000
Revenu cadastral
€ 1.131
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2020
Zone habitable
179 m2
Référence
0EJ1MR85Q64B
Code Agence
24/019
EPC
34 kWh/m2
EPC Valeur
A
EPC Certificat
46014-G-2016/213/EP06313/A001/D01/SD005
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
20 Mar 2024
€469.000 / Woonhoek vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder