Carte

Opdorpstraat 1a-1b

1840 Londerzeel
à Vendre
121 m² Vivre
2 Chambres
Description

Ontdek dit fantastische, superenergiezuinige appartement in residentie Aline, gelegen in het hart van Malderen. Met 70% van de appartementen reeds verkocht in de ruwbouwfase, moet je er snel bij zijn!

Residentie Aline is perfect gelegen in een rustige zijstraat, maar met winkels, scholen en openbaar vervoer allemaal binnen wandelafstand. Deze nieuwbouwresidentie beschikt over zes superenergiezuinige appartementen, elk met een ruim terras of tuintje, moderne afwerking en parkeergelegenheid.

Dit specifieke duplexappartement bevindt zich op de eerste verdieping en omvat een royale leefruimte met moderne keuken, twee slaapkamers op de tweede verdieping, een mooie badkamer en extra opslagruimte, evenals een zolder. Niet te vergeten het aantrekkelijke terras van 11 vierkante meter dat toevoegt aan de toch al indrukwekkende oppervlakte van 121 vierkante meter.

Het appartement wordt gebouwd volgens de BEN-norm (Bijna Energie Neutraal), wat wijst op een zeer lage energiefactuur. Dit wordt bereikt door gebruik te maken van vooruitstrevende technieken zoals zonnepanelen, een D-verluchtingssysteem en vloerverwarming met warmtepomp. Potentiële kopers hebben nu nog inspraak in de keuze van vloeren, deuren, badkamer en keuken. Ook is er een kans om dit prachtige appartement te kopen met slechts 6% BTW!

Bijkomend zijn er een fietsenberging en garages voorzien, die apart aangekocht kunnen worden. Oplevering van het appartement is voorzien rond januari 2025.

Laat deze zeldzame kans niet aan je voorbijgaan. Met vier van de zes appartementen al verkocht, is het een race tegen de tijd. Neem voor meer informatie, plannen en het lastenboek contact op met Tom via tom@immotijl.be of bel 052690691.

* * *

Opdorpstraat 1a-1b - 1840 Londerzeel - Superenergiezuinig appartement met 2 slpks en terras!

REEDS 70% VERKOCHT in RUWBOUWFASE! In hartje Malderen – in een rustige zijstraat, maar tegelijk met winkels, scholen en openbaar vervoer op wandelafstand – vindt u ‘residentie Aline’. Deze nieuwbouwresidentie omvat 6 superenergiezuinige appartementen - telkens met ruime terrassen of tuintjes, moderne afwerking en parkeergelegenheid.

Dit duplexappartement (1.1) op de eerste verdieping telt 2 slaapkamers. Oppervlakte liefst 121 vierkante meter! Leuk en groot terras (11m²). Indeling: inkom met apart toilet, grote leefruimte met fraaie keuken. Twee slaapkamers situeren zich op de tweede verdieping net als de knappe badkamer, apart toilet en bijkomende berging. Tevens zolderruimte aanwezig. Zie bijgevoegd grondplan.

Het appartement wordt tot in de puntjes afgewerkt en gebouwd conform de BEN-norm (BijnaEnergieNeutraal= E-peil max 30). Sowieso is er een zeer lage energiefactuur, dankzij de vooruitstrevende technieken die in dit referentieproject worden gebruikt: zonnepanelen, verluchtingssysteem D, vloerverwarming met warmtepomp enzovoort. Bovendien is aankoop aan 6% BTW eventueel mogelijk! Ook inspraak van de koper inzake keuze vloeren, deuren, badkamer en keuken is momenteel nog mogelijk.

Ook voorzien: fietsenberging en garages (garage apart aan te kopen). Oplevering is voorzien +/- januari 2025. Uitzonderlijke locatie, afwerking en bewoonbare oppervlakte - wees er snel bij want 4 van de 6 appartementen zijn reeds VERKOCHT! Meer info, plannen en lastenboek: contacteer tom@immotijl.be of 052690691.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 335.000
Général
Type
Appartement
Zone habitable
121 m2
Référence
R8VADAJ6E1WQ
Code Agence
5900384
Historique des prix
09 Mar 2024
€335.000 / Immo Tijl
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder