Home à Vendre Appartement 8210 Loppem
Heidelbergstraat 22
Carte

Heidelbergstraat 22

8210 Loppem
à Vendre
109 m² Vivre
2 Chambres
Description

Gelegen in de groene oase van Loppem ligt het uitzonderlijke Domein Heydelberg. Hier vindt u prachtige appartementen met elk 1, 2 of 3 slaapkamers en een uniek uitzicht op het omringende bos en weiland. Deze doordachte, stijlvolle en functionele appartementen hebben veel te bieden, zoals diverse uitgekiende planindelingen, oppervlaktes tot 164 vierkante meter en ruime terrassen.

Wat dit project zo speciaal maakt, is de aandacht voor duurzaamheid en energiezuinigheid. Zo wordt er gebruik gemaakt van geothermische energie, een betrouwbare techniek waarbij de warmte uit de bodem wordt gebruikt om de appartementen te verwarmen en passief te koelen door middel van vloerverwarming. Dankzij deze technologie is er geen CO2-uitstoot van Domein Heydelberg waardoor deze appartementen bijna energieneutraal (BEN) zijn. Dit resulteert niet alleen in een milieuvriendelijk wooncomfort, maar biedt u ook belangrijke fiscale voordelen. Kortom, Domein Heydelberg is een ware vastgoedparel.

Het typische indelingsplan van appartement 22.0.01 beschikt over een inkomhal met vestiaire, open keuken die leidt naar een ruim terras, een berging met wasmachine-aansluiting, een badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en twee slaapkamers.

Dus, bent u op zoek naar een nieuwbouwappartement te koop in de groene omgeving van Brugge? Aarzel dan niet en vraag vandaag nog een vrijblijvend bezoek aan voor uw toekomstige droomappartement op Domein Heydelberg.

* * *

Heidelbergstraat 22 - 8210 Loppem - Domein Heydelberg biedt uitzonderlijke appartementen te midden een groene omgeving te Loppem. De appartementen met 1, 2 of of 3 slaapkamers hebben stuk voor stuk unieke zichten op bossen en weiden. De appartementen zijn doordacht, mooi en functioneel. Er is een grote diversiteit aan uitgekiende planindelingen, met oppervlaktes tot 164 m² en ruime terrassen.

Dit project valt namelijk op door het gebruik van duurzame en energiezuinige technieken zoals geothermie. Hierbij wordt de in de bodem aanwezige warmte gebruikt om de appartementen, via vloerverwarming, te verwarmen én passief te koelen. Een feilloze en bewezen techniek die maakt dat het Domein Heydelberg geen CO2 uitstoot. Dat maakt de appartementen bijna-energieneutraal (BEN), waardoor u van een belangrijk fiscaal voordeel geniet. Een ware immo parel!

Type indeling 22.0.01:

-inkomhall met vestiaire
-WC
-leefruimte met open keuken en toegang tot het ruime terras
-berging met aansluiting wasmachine
-badkamer met inloopdouche en dubbel lavabomeubel
- slaapkamer 1
- slaapkamer 2

Bent u op zoek naar een nieuwbouwappartement te koop in de groene regio Brugge? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvend bezoek aan.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 385.000
Général
Type
Appartement
Zone habitable
109 m2
Référence
5QBPOP34L8DN
Code Agence
118428
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
in aanvraag
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
14 Mar 2024
€385.000 / Dewaele
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder