Home à Vendre Appartement 3680 Maaseik
Siemkensheuvel 18-4
Carte

Siemkensheuvel 18-4

3680 Maaseik
à Vendre
48 m² Vivre
1 Chambres
Description

Ontdek deze gezellige studio, strategisch gelegen aan de rand van het pittoreske Maaseik. Met een comfortabele leefruimte van ongeveer 48 vierkante meter, is deze studio de ideale woonplaats voor wie houdt van een praktische en knusse thuis. Dankzij de dakramen is er rijkelijk daglicht in de woonruimte, wat zorgt voor een heerlijke, heldere leefsfeer. De leefruimte vloeit naadloos over in de keuken, die uitgerust is met een elektrische kookplaat, koelkast, spoelbak en een handige combi-oven. Aan opbergruimte geen gebrek dankzij de aangrenzende wasplaats/berging.

Het is een vlot bereikbare locatie, met altijd parking vlak voor de deur. Via de N78 ben je zo in Dilsen-Stokkem of in het centrum van Maaseik. Bovendien brengt de nabijgelegen snelweg A2 je in geen tijd waar je maar wilt zijn. Een bushalte bevindt zich eveneens op een steenworp afstand. Het bruisende stadscentrum van Maaseik, met zijn winkels, horeca en scholen, ligt op slechts ongeveer 2,5 km afstand. Als kers op de taart ligt de studio op een boogscheut van het adembenemende natuurgebied de Maasvallei en het prachtige wandelgebied Tösch-Langeren.

De indeling van de studio op de tweede verdieping is als volgt: een inkomhal van ongeveer 1,8 vierkante meter, een berging van ongeveer 5,3 vierkante meter met aansluiting voor een wasmachine, een badkamer van ongeveer 5,1 vierkante meter, een slaapkamer van ongeveer 4,8 vierkante meter en een leefruimte van ongeveer 22,6 vierkante meter met een keuken van ongeveer 8,7 vierkante meter.

* * *

Siemkensheuvel 18-4 - 3680 Maaseik - Deze knusse studio is vlot bereikbaar en bevindt zich aan de stadsrand van Maaseik. De studio, met een bewoonbare oppervlakte van ± 48 m², is praktisch ingericht en geniet van rijkelijke lichtinval via de dakramen. De gezellige leefruimte is open ingericht en loopt over in de keuken die ingericht is met een elektrische kookplaat, koelkast, spoelbak en combi-oven. Bergruimte vind je in de aanpalende wasplaats/berging. Je beschikt hier bovendien altijd over parking voor de deur.

Je rijdt vanop de parking de N78 op, de verbindingsweg tussen Dilsen-Stokkem en Maaseik. Ook de A2 bereik je op enkele autominuten. Vlakbij het complex bevindt zich bovendien een bushalte. Het stadscentrum van Maaseik met winkels, horeca en scholen bevindt zich op slechts ± 2,5 km afstand. Tenslotte ligt de studio in de schaduw van de Maasvallei, met alle natuurpracht die daarbij hoort. Ook wandelgebied Tösch-Langeren bevindt zich vlakbij het gebouw.


INDELING:

2e verdieping: inkomhal (± 1,8 m²), berging (± 5,3 m²) met aansluiting wasmachine, badkamer (± 5,1 m²), slaapkamer (± 4,8 m²) en leefruimte (± 22,6 m²) met keuken (± 8,7 m²)

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 139.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1992
Zone habitable
48 m2
Référence
4N3H-9UN3OHX
Code Agence
5913051
EPC
385 kWh/m2
EPC Valeur
D
EPC Certificat
20220411-0002582150-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
nee
Autorisation de lotissement
ja
Dénominations
Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
n/a
Historique des prix
25 Mar 2024
€139.000 / Agence Beneca
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder