Home à Vendre Appartement 3680 Maaseik
Maastrichtersteenweg 19-4
Carte

Maastrichtersteenweg 19-4

3680 Maaseik
à Vendre
155 m² Vivre
3 Chambres
Description

Ontdek dit ruime, gedetailleerd ingerichte appartement met drie slaapkamers in het hart van Maaseik aan de Maastrichtersteenweg. Gelegen op de tweede verdieping, is het gemakkelijk bereikbaar via trap of lift. Het appartement beschikt over vloerverwarming op gas en een airco-unit voor verwarming en koeling. De aluminium ramen met dubbele beglazing en rolluiken dragen bij aan het comfort.

De inrichting is met aandacht voor detail gedaan, zoals te zien is aan de marmeren, granieten en houten vloeren, grote ramen die zorgen voor veel lichtinval en de volledig uitgeruste keuken. Geniet op de twee terrassen van het prachtige uitzicht op Maaseik en omgeving. Extra voordelen zijn de zeer grote kelderopslag en de parkeerplaats in de ondergrondse garage.

De locatie aan de Maastrichtersteenweg is ideaal, met winkels, scholen, openbaar vervoer en horeca binnen handbereik. De weg leidt naar de N78, die een snelle verbinding biedt met de Nederlandse grens, Dilsen-Stokkem en de A2. Het appartement is omringd door het prachtige groen van de Maasvallei en het wandelgebied Tösch-Langeren.

Het appartement bestaat uit een inkomhal met vestiaire, toilet met wastafel, woonkamer, open keuken met granieten werkblad en diverse apparatuur, berging/cv-ruimte, nachthal, drie slaapkamers waarvan één met ingebouwde kasten, een badkamer met dubbele spoelbak, ligbad, douche en toilet, en twee terrassen.

In de kelder vindt u een parkeerplaats en een grote opslagruimte.

* * *

Maastrichtersteenweg 19-4 - 3680 Maaseik - Dit ruim ingerichte appartement met 3 slaapkamers bevindt zich aan de Maastrichtersteenweg in het centrum van Maaseik. Het appartement bevindt zich op de 2e verdieping en is vlot toegankelijk met de trap of lift. Vloerverwarming op gas is aanwezig maar er wordt momenteel voornamelijk gewarmd en gekoeld d.m.v. de airco-unit in de woonkamer. Verder is het appartement uitgerust met aluminium ramen met dubbele beglazing en rolluiken. De inrichting is gebeurd met oog voor detail. Dit merk je o.a. aan de marmeren, granieten en houten vloeren, de grote raampartijen die veel lichtinval bieden en de volledig uitgeruste keuken. Daarnaast kan je op de twee terrassen heerlijk vertoeven en genieten van het uitzicht op Maaseik en omgeving. Bijkomende pluspunten zijn de buitengewoon grote kelderberging en de autostandplaats in de ondergrondse garage.
De Maastrichtersteenweg is zeer gunstig gelegen met winkels, scholen, openbaar vervoer en horeca binnen handbereik. De Maastrichtersteenweg leidt naar de N78, van waaruit je een vlotte verbinding hebt met de Nederlandse grens, Dilsen-Stokkem en de A2. Ook aan groen geen gebrek: het appartement ligt ingenesteld tussen al het moois dat de Maasvallei en wandelgebied Tösch-Langeren te bieden heeft.


INDELING:


2e verdieping: inkomhal met vestiaire (± 6,3 m²), toilet met wastafel (± 2,3 m²), woonkamer (± 56,3 m²), open keuken (± 15,9 m²) ingericht met granieten werkblad, onder- en bovenkasten, vaatwasser, dubbele spoelbak, oven, microgolfoven en keramische kookplaat, berging/cv-ruimte (± 4,5 m²) met uitgietbak, nachthal (± 7 m²), slaapkamer 1 (± 22,5 m²) met ingebouwde kasten, badkamer (± 12 m²) ingericht met dubbele spoelbak, onderkasten, kolomkast, spiegel, ligbad, douche en toilet, slaapkamer 2/bureau (± 14,2 m²), slaapkamer 3 (± 14,3 m²) en 2 terrassen (± 8,9 m² en ± 5,8 m²).


Kelder: autostandplaats en grote kelderberging.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 395.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1996
Zone habitable
155 m2
Référence
Q8OP6OE2Y3J1
Code Agence
5947920
EPC
125 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20240410-0003208735-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
nee
Autorisation de lotissement
nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
14 Apr 2024
€395.000 / Agence Beneca
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder