Carte

Oude Baan 1-2

3630 Maasmechelen
à Vendre
51 m² Vivre
195 m² Terrain
1 Chambres
Description

Laat je verleiden door de talrijke mogelijkheden die deze schitterende appartementsblok biedt, perfect gelegen aan de Oude Baan in het levendige Maasmechelen. Of je nu een gezellig thuis zoekt of een slimme investering wil doen, deze locatie voldoet aan allerlei wensen en ambities. Dankzij de strategische ligging en de veelzijdigheid is dit de ideale kans om jouw vastgoeddromen waar te maken.

Dit flatgebouw herbergt onder meer een sfeervol eenkamerappartement op de tweede verdieping. Met een bewoonbare oppervlakte van 51 vierkante meter combineert dit appartement comfortabele ruimte met praktisch gemak en een toplocatie.

Geniet van de rustige omgeving en toch alle voorzieningen dicht bij huis. Winkels, restaurants en openbaar vervoer zijn nabij en natuurgebieden en recreatiemogelijkheden liggen binnen handbereik. Ervaar zelf wat het aangename Maasmechelen allemaal heeft te bieden.

Voor investeerders biedt dit appartementencomplex een bijzondere kans. Kies je voor de aankoop van één, twee of zelfs vier appartementen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Dit is jouw unieke kans om een portefeuille op te bouwen of te diversifiëren met eigendommen die niet alleen comfort van nu bieden, maar ook potentieel een mooi rendement opleveren.

Waar wacht je nog op? Grijp deze gelegenheid en word eigenaar van één of meerdere appartementen op deze fel gegeerde locatie in Maasmechelen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek de vele mogelijkheden!

Een renovatieplicht rust op dit pand, opgelegd door de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen. Voor meer informatie kun je de website van het Vlaamse Energie- en Klimaatagentschap raadplegen.

* * *

Oude Baan 1-2 - 3630 Maasmechelen - Ontdek de mogelijkheden van deze prachtige appartementsblok gelegen aan Oude Baan 1 en Oude Baan 3 in het bruisende Maasmechelen!

Of je nu op zoek bent naar een comfortabel thuis of een slimme investering, deze locatie biedt een scala aan mogelijkheden die passen bij verschillende behoeften en ambities. Met een strategische ligging en veelzijdige eigenschappen is dit de perfecte gelegenheid om jouw vastgoeddromen te verwezenlijken.

Dit éénslaapkamerappartement, gelegen op de tweede verdieping te Oude Baan 1, met een bewoonbare oppervlakte van 51m² biedt een perfecte combinatie van comfort, gemak en een uitstekende locatie.

De ligging is werkelijk ideaal! Geniet van de rust van de omgeving, terwijl winkels, restaurants en openbaar vervoer op steenworp afstand liggen. Natuurgebieden en recreatiemogelijkheden zijn binnen handbereik, waardoor je optimaal kunt profiteren van alles wat Maasmechelen te bieden heeft.

Deze appartementenblok opent ook de deuren naar een opwindende kans voor investeerders. Of je nu de voorkeur ... geeft aan de aankoop van één, twee, of zelfs vier appartementen, de mogelijkheden zijn grenzeloos. Dit is jouw kans om een portfolio op te bouwen of te diversifiëren met eigendommen die niet alleen hedendaags comfort bieden, maar ook potentieel lucratieve rendementen opleveren.

Wacht niet langer en grijp deze kans om eigenaar te worden van één of meerdere appartementen in deze gewilde locatie in Maasmechelen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek de mogelijkheden!


Renovatieverplichting rust op dit pand die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Voor meer informatie , consulteer de website van het Vlaamse Energie- en Klimaatagentschap. Lees meer Verberg

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 99.000
Revenu cadastral
€ 404
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1955
Terrain
195 m2
Zone habitable
51 m2
Référence
OIP46EBET8E-
Code Agence
2914
EPC Certificat
202230301-0002825614-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
20 Mar 2024
€99.000 / Sensimmo
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder