Carte

Oude Baan 3-2

3630 Maasmechelen
à Vendre
75 m² Vivre
200 m² Terrain
2 Chambres
Description

Verken de prachtige appartementen aan de Oude Baan in het levendige Maasmechelen, waar wonen en investeren hand in hand gaan. Of je nu een gezellig thuis zoekt of een rendabele investering, deze residentiële parels openen een wereld van mogelijkheden die perfect aansluiten bij verschillende woon- en investeringsambities.

Het appartement op de tweede verdieping van Oude Baan 3 combineert naadloos comfort, gemak en een geweldige locatie. Met een ruime leefruimte van 75m² en een energielabel C, biedt deze woning je een energiebewuste leefomgeving, omringd door het beste van Maasmechelen. De rust van de groene omgeving nodigt uit tot ontspanning, terwijl winkels, restaurants en openbaar vervoer op slechts een steenworp afstand liggen. En ook natuurliefhebbers komen aan hun trekken met diverse natuurgebieden en recreatiemogelijkheden binnen handbereik.

Voor investeerders biedt deze appartementsblok een aantrekkelijke kans om hun vastgoedportefeuille uit te breiden of te diversifiëren. Je kunt kiezen voor de aankoop van één, twee of zelfs vier appartementen - de keuzes zijn oneindig. Deze eigendommen beloven niet alleen modern comfort, maar ook potentieel hoge rendementen in een bourgeonnerende vastgoedmarkt.

Of je nu een ervaren belegger bent of pas net begint met investeren in vastgoed, dit is het moment om je doelen te realiseren en te profiteren van de groeimogelijkheden in Maasmechelen. Mis deze kans niet om eigenaar te worden van een of meerdere appartementen op deze gewilde locatie.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek zelf de vele mogelijkheden die deze appartementen te bieden hebben!

* * *

Oude Baan 3-2 - 3630 Maasmechelen - Ontdek de mogelijkheden van deze prachtige appartementsblokken gelegen aan Oude Baan 1 en Oude Baan 3 in het bruisende Maasmechelen!

Of je nu op zoek bent naar een comfortabel thuis of een slimme investering, deze locatie biedt een scala aan mogelijkheden die passen bij verschillende behoeften en ambities. Met een strategische ligging en veelzijdige eigenschappen is dit de perfecte gelegenheid om jouw vastgoeddromen te verwezenlijken.

Dit appartement, gelegen op de tweede verdieping op Oude Baan 3, biedt een perfecte combinatie van comfort, gemak en een uitstekende locatie. Met een bewoonbare oppervlakte van 75m² en een energielabel C, ben je verzekerd van een energiezuinige en milieubewuste leefomgeving.

De ligging is werkelijk ideaal! Geniet van de rust van de omgeving, terwijl winkels, restaurants en openbaar vervoer op steenworp afstand liggen. Natuurgebieden en recreatiemogelijkheden zijn binnen handbereik, waardoor je optimaal kunt profiteren van alles wat Maasmechelen te bieden heeft.

Deze appartementenblok opent ... ook de deuren naar een opwindende kans voor investeerders. Of je nu de voorkeur geeft aan de aankoop van één, twee, of zelfs vier appartementen, de mogelijkheden zijn grenzeloos. Dit is jouw kans om een portfolio op te bouwen of te diversifiëren met eigendommen die niet alleen hedendaags comfort bieden, maar ook potentieel lucratieve rendementen opleveren.

Deze mogelijkheid is niet alleen financieel aantrekkelijk, maar biedt ook de vrijheid om jouw investeringsportefeuille aan te passen aan jouw unieke doelen. Of je nu ervaren bent in vastgoedinvesteringen of net begint, dit is het moment om jouw visie te realiseren en te profiteren van de groeiende vastgoedmarkt.

Wacht niet langer en grijp deze kans om eigenaar te worden van één of meerdere appartementen in deze gewilde locatie in Maasmechelen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek de mogelijkheden! Lees meer Verberg

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 99.000
Revenu cadastral
€ 327
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1955
Terrain
200 m2
Zone habitable
75 m2
Référence
QV4-Y7EIK469
Code Agence
2916
EPC
500 kWh/m2
EPC Valeur
E
EPC Certificat
20230301-002825605-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
20 Mar 2024
€99.000 / Sensimmo
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder