Carte

Herdersstraat 1-9

3630 Maasmechelen
à Vendre
105 m² Vivre
2 Chambres
Description

* * *

Herdersstraat 1-9 - 3630 Maasmechelen - Omschrijving Gelijkvloers, instapklaar appartement gelegen op een rustig woonerf op een rustige locatie nabij het centrum van Maasmechelen! Dit gelijkvloers appartement werd gebouwd in 2005 op een steenworp van het centrum van Maasmechelen. Door de ligging op een woonerf is het rustig woongenot bovendien een extra troef!

Troeven:
- Rustige ligging nabij het centrum van Maasmechelen
- Recent, instapklaar appartement
- Elektriciteit conform, geen renovatieverplichting
- Autostandplaats in parkeerkelder & lift aanwezig!

Indeling:
Via de gemeenschappelijke, verzorgde inkomhal komt men aan de voordeur van het gelijkvloers appartement. In de inkomhal is er een gastentoilet en een wasberging met aansluiting voor het wasmachine. Aansluitend komen we binnen in de grote L-vormige leefruimte. Deze leefruimte is voorzien van grote raampartijen zodat er voldoende natuurlijk licht binnenvalt. De open keuken is uitgerust met een kookplaat, een afzuigkap, een koelkast, een heteluchtoven en een vaatwasser. Grenzend aan deze keuken vinden we een 2de praktische berging, deze doet dienst als voorraadruimte/bijkeuken!

Verder geeft de woonkamer ook toegang tot het nachtgedeelte. Een nachthal leidt naar 2 ruime slaapkamers en een volledig vernieuwde badkamer met inloopdouche, fraai badmeubel en 2de toilet! Het appartement beschikt bovendien over een mooi aangelegd, overdekt terras - grenzend aan de woonkamer, te bereiken via een schuifraam!

In de gemeenschappelijke parkeerkelder beschikt het appartement over een autostandplaats & is er een gemeenschappelijk containerlokaal en een fietsenkelder!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 259.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2005
Zone habitable
105 m2
Référence
NKR9HXA8Y2MX
Code Agence
RT/1967/TK/2024
EPC
248 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
2021110070002474238RES1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
12 Apr 2024
€259.000 / Immobiliën Johan Telen
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder