Carte

Buurtstraat 7-1

9990 Maldegem
à Vendre
1262 m² Vivre
1 Chambres
Description

* * *

Buurtstraat 7-1 - 9990 Maldegem - Geniet van het gemak en de rust die dit prachtige, ruime appartement te bieden heeft, gelegen in een kleine residentie op een steenworp afstand van het bruisende centrum van Maldegem.

Bij het betreden van dit appartement wordt u verwelkomd door een royale inkomhal, die de toon zet voor de ruimtelijke ervaring die u te wachten staat. De luchtige leefruimte biedt een uitnodigende ambiance voor ontspanning en gezelligheid, naadloos verbonden met een open, volledig uitgeruste keuken, compleet met moderne huishoudelijke apparaten. Het groot terras biedt een oase van rust waar u kunt genieten van het buitenleven.

De accommodatie omvat een comfortabele slaapkamer, een praktische dressing en een  badkamer voorzien van een dubbele lavabo, een inloopdouche en een toilet, met de handige toevoeging van een wasmachineaansluiting. Een berging biedt extra functionaliteit en opslagopties.  
Met de optie om een extra slaapkamer te creëren, biedt dit appartement ongeëvenaarde flexibiliteit en mogelijkheden, waardoor het perfect is voor wie op zoek is naar een comfortabel en stijlvol woonappartement met prachtige volumes. Laat u verwennen door de ruimtes en het comfort van dit schitterende thuis, waar gemak en rust samenkomen voor een ongeëvenaarde woongelegenheid. Troeven: Energiezuinig 92 kWh/m² (A-Label), PVC-schrijnwerk, conforme elektriciteit, hoogrendementsketel, etc. 

U wenst graag meer info of  een vrijblijvend bezoek? Contacteer ons 050 60 01 60 of info@flandersproperties.be

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 259.000
Revenu cadastral
€ 1.088
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2007
Zone habitable
1262 m2
Référence
QHA8YU0ZX6WF
Code Agence
Residentie Nine Colors
EPC Certificat
20240404-0003202863-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied - Afgebakend overstromingsgebied
Historique des prix
12 Apr 2024
€259.000 / Flanders Properties
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder