Carte

2800 Mechelen
80 m² Vivre
1878 m² Terrain
2 Chambres
€249.000
Description

Dit mooi gerenoveerde twee slaapkamer appartement in de Oscar Van Kesbeeckstraat in Mechelen is de perfecte locatie voor wie houdt van comfort en gemak. Winkels en scholen liggen op een boogscheut afstand, perfect bereikbaar te voet of met de fiets. Het bruisende centrum van Mechelen bevindt zich slechts enkele minuten verder, terwijl de E19 naar Antwerpen en Brussel een vlotte verbinding garandeert.

Via de gemeenschappelijke inkomhal met lift bereik je de derde verdieping waar dit gezellige appartement gelegen is. Het appartement verwelkomt je in een ruime inkomhal, uitgerust met veel praktische opbergruimte en toegang tot de wasplaats. De volledig geïnstalleerde keuken bevindt zich rechts van de inkomhal. Naast de keuken ontdek je een lichte, ruime woonkamer waar het aangenaam vertoeven is.

Het appartement beschikt over twee mooie slaapkamers, waarvan één directe toegang biedt tot het prachtige west-georiënteerde terras. Deze slaapkamer is ook voorzien van elektrische rolluiken. Voor extra comfort is er een apart toilet aanwezig, en de fraaie badkamer is uitgerust met een douche in ligbad en lavabo. Extra bergruimte vind je in de kelderverdieping.

Bij het appartement hoort een autostaanplaats, met de mogelijkheid om een extra staanplaats aan te kopen. In dit instapklaar appartement geniet je van een gunstige locatie in Mechelen. Kom snel een kijkje nemen en ontdek het zelf!

* * *

Mooi gerenoveerd appartement met 2 slaapkamers, terras en autostaanplaats(en).

Het appartement is gelegen aan de Oscar Van Kesbeeckstraat te Mechelen. Deze centrale locatie maakt dat winkels en scholen te voet of met de fiets bereikbaar zijn. Verder is het centrum van Mechelen slechts enkele minuten van het appartement en is de verbinding met de E19 Antwerpen/Brussel uitstekend.

U betreedt het gebouw via de gemeenschappelijke inkomhal met toegang tot de lift. Op de derde verdieping bevindt zich het appartement. Via de inkomhal komt u het appartement binnen en werd voorzien van erg veel praktische opbergruimte alsook de wasplaats. Aan uw rechterzijde treft u een ruime, volledig geïnstallerde keuken aan. Naast de keuken vindt u een lichtrijke, ruime woonkamer. Verder beschikt de woonst over 2 mooie slaapkamers, waarvan één toegang biedt tot het aangename achterliggende terras met west oriëntatie. Deze slaapkamer geniet ook van elektrische rolluiken. Een apart toilet is eveneens aanwezig. De mooie badkamer is uitgerust met douche in ligbad en lavabo. In de kelderverdieping situeert er zich een extra bergruimte.
Bij het appartement hoort een staanplaats, én is er de mogelijkheid om nog een extra staanplaats aan te kopen.

Kortom, een leuk en instapklaar appartement op gunstige locatie in Mechelen. Kom snel een kijkje nemen!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 249.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1967
Terrain
1878 m2
Zone habitable
80 m2
Référence
6LOXG45BDHWL
Code Agence
139961
EPC
239 kWh/m2
EPC Valeur
C
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
In aanvraag
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Ja
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Nee
Historique des prix
21 Apr 2024
€249.000 / Heylen Vastgoed
24 Mar 2024
€259.000 / Heylen Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder