Carte

2800 Mechelen
112 m² Vivre
206 m² Terrain
2 Chambres
€235.000
Description

Ontdek dit ruime en strategisch gelegen appartement in Mechelen, aan de Koningin Astridlaan 214. Dankzij deze toplocatie zijn zowel scholen, winkels als het bruisende stadshart van Mechelen makkelijk te bereiken te voet of met de fiets. Ook de E19 Antwerpen/Brussel ligt binnen handbereik via de oprit Mechelen-Zuid, slechts enkele kilometers verderop.

Het appartement verwelkomt je met een grote inkomhal, inclusief ingebouwde vestiairekast. Vanuit hier krijg je toegang tot alle ruimtes. Links vind je de lichte woonkamer waar je volop kan genieten, met een open indeling die naadloos overgaat in een gezellige eetruimte. De keuken is uitgerust met een kookvuur, vaatwasser en voldoende kastruimte. Achter de keuken tref je een handige bergruimte en een uitnodigend terras aan.

Terug in de hal ontdek je een apart toilet, badkamer met ligbad en dubbele wastafel, en een wasruimte. Via de gang bereik je de twee/drie slaapkamers van het appartement. De grootste slaapkamer vloeit over in een derde slaapkamer of dressing, en biedt toegang tot het tweede zonnige terras.

Als kers op de taart beschikt het appartement over een privékelderberging die inbegrepen is in de prijs. Extra troeven zijn het zuinige EPC van 159, rolluiken aan de achterzijde, een lift, een ketel uit 2017 en gloednieuwe ramen. Een absolute aanrader voor wie op zoek is naar ruimte en comfort in het hart van Mechelen.

* * *

Zeer ruim en gunstig gelegen appartement te Mechelen
Ligging: Het appartement is gelegen aan de Koningin Astridlaan 214 in Mechelen. Deze uitstekende locatie maakt dat scholen, winkels en het centrum van Mechelen gemakkelijk bereikbaar zijn te voet of met de fiets. De E19 Antwerpen/Brussel is gemakkelijk te bereiken via de oprit Mechelen-Zuid op slechts enkele kilometers van het appartement.
Indeling: U betreedt het appartement via de zeer ruime inkomhal met ingemaakte vestiaire. Van hieruit kunt u alle ruimtes van het appartement bereiken. Aan uw linkerkant vindt u de lichtrijke woonkamer. Deze grote, open ruimte bevat het salon en eetplaats. De keuken is geïnstalleerd met vuur, vaatwasser en voldoende kastruimte. Hier achter vinden we ook nog een kleine berging en terras terug. Weer in de inkomhal treft u een apart toilet, badkamer met bad en dubbele lavabo, bergruimte en wasruimte aan.
Op het einde van de hal kunt u de twee/drie slaapkamers vinden van het appartement. De grootste slaapkamers beschikt over een aangrenzende derde slaapkamer of dressing. Hier is ook het tweede, zonnige terras te vinden.
Extra: Het appartement beschikt over een private kelderberging die in de prijs is inbegrepen.

Troeven: EPC 159 - Rolluiken achteraan - Lift - Ketel 2017 - Nieuwe ramen

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 235.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1968
Terrain
206 m2
Zone habitable
112 m2
Référence
2DE5TQEZ3T11
Code Agence
141658
EPC
159 kWh/m2
EPC Valeur
B
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Nee
Historique des prix
24 Mar 2024
€235.000 / Heylen Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder