Carte

2800 Mechelen
à Vendre
65 m² Vivre
1 Chambres
Description

Gelegen in de zoete rust van Moensstraat in Mechelen, een steenworp afstand van de levendige Hoogstraat en Korenmarkt, vindt u dit strak gerenoveerde appartement met één slaapkamer en een uitnodigend terras. Dit stadsappartement is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar hun eerste woonst of een slimme vastgoedbelegging.

Dit appartement bevindt zich in een kleinschalig gebouw, waardoor de kosten laag blijven, en geniet van een gunstige locatie, midden in het centrum van Mechelen, maar toch heerlijk rustig. Op slechts een korte wandeling van de voordeur, vindt u alle stadsvoorzieningen die u nodig heeft.

Drie jaar geleden vakkundig gerenoveerd, is dit appartement instapklaar en straalt het een frisse, moderne sfeer uit. Bij het betreden van het gebouw via de centrale ingang, leidt een trap u naar de tweede verdieping waar het appartement zich bevindt.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een hal die toegang biedt tot alle vertrekken. De leefruimte is licht en luchtig, terwijl de volledig uitgeruste keuken een blikvanger is. De slaapkamer is ruim en leidt naar het knusse terras. De badkamer, uitgerust met een douche, wastafel en toilet, is functioneel en modern. Een compacte bergruimte bevindt zich in de kelder van het gebouw.

Dit appartement heeft een EPC-waarde van 441 kWh/m² en de elektriciteit is geheel conform. Houd er rekening mee dat de renovatieverplichting voor residentiële gebouwen van toepassing is. Voor meer informatie, bezoek https://energiesparen.be/renovatieverplichting. Stedenbouwkundige inlichtingen zijn op aanvraag beschikbaar. De vermelde oppervlaktes zijn bij benadering.

* * *

Appartement met één slaapkamers en terras in hartje Mechelen.

Deze woonst is uitstekend gelegen te Moensstraat in Mechelen, een zijstraat van de Hoogstraat/Korenmarkt. Midden in het centrum, doch zeer rustig met alle voorzieningen kort in de nabijheid.

Het appartement werd drie jaar geleden gerenoveerd en is dus instapklaar. U betreedt het gebouw via de centrale inkomhal met de trap naar de tweede verdieping. Het appartement zelf beschikt eveneens over een inkomhal, dewelke toegang biedt tot alle ruimtes. Vervolgens komt u terecht in de leefruimte die geniet van enorm veel lichtinval. Aansluitend treft u de volledig geïnstalleerde keuken aan. Verder bevat de woonst één ruime slaapkamer en badkamer. De badkamer is uitgerust met douche, wastafel en toilet. Vanuit de slaapkamer kan u zich begeven naar het achterliggend terras. In de kelder in er een compacte bergruimte aanwezig.

Kortom, een ideaal appartement als eerste woonst of als investering.
Extra's:
- EPC: 441 kWh/m²- Elektriciteit conform
- Kleinschalig gebouw met beperkte kosten

Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.
Opgeg. opp. zijn indicatief.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 195.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1968
Zone habitable
65 m2
Référence
4KBT5M1EMTMU
Code Agence
141125
EPC
441 kWh/m2
EPC Valeur
E
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Nee
Historique des prix
24 Mar 2024
€195.000 / Heylen Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder